Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Byhusene

Byhusene, Havnevigen

Byhusene er skabt med inspiration fra de ikoniske huse i Kartoffelrækkerne, hvor de lige gader skaber intimitet og tryghed – lige midt i København.

Byhusene er en moderne fortolkning af det klassiske byhus, med trygge, bilfri stræder, der skaber et hyggeligt nabolag, med god mulighed for at lære sine naboer at kende. Den grønne kile går på tværs af bebyggelsen og forbinder stræderne med vigen, stranden og fællesfaciliteterne i Strandtorvet. 

Byhusene er svanemærkede, og består af 110 byhuse fordelt på fem karréer. Byhusene er det første, større boligprojekt der anvender genbrugssten fra Gamle Mursten til facaden.

Facadespring og varierende højder skaber dynamik, og hvert byhus har henholdsvis en forhave mod strædet, en hyggelig gårdhave og en privat tagterrasse. Niveauspringene mellem byhusene giver privatliv på tagterrassen, hvor livet leves hele sommeren. Byhusene er lavet med split-level, der giver kontakt mellem hver etage, og et optimalt lysindfald i alle rum. 

Byhusene har modtaget Københavns Kommunes præmiering for ’Gode og Smukke Bygninger’ opført i 2015 og 2016.