For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Hvem er vi?

Det svenske ord “bo” symboliserer hjem, og “nav” samlingspunkt. Det er essensen af, hvem vi er. Vi bygger ikke bare huse, vi skaber hjem og nabolag, hvor mennesker lever deres liv.

Hvad er et hjem?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Er det stedet, hvor du kan finde rundt midt om natten med lukkede øjne? Eller er det stedet og det hyggelige nabolag, som du tænker på, når du længes hjem? Selvom vi har skabt hjem og nabolag siden 30’erne, ved vi godt, at vi ikke kan gøre det alene. Det er kun muligt at skabe trygge og levende omgivelser, som tåler tidens tand, hvor børn kan vokse op, og man kan nyde livet, hvis vi tager udgangspunkt i dig.

Vores historie

Over 80 års erfaring i at skabe hjem

Ét af vores største skridt hen mod at bygge flere hjem blev taget da Siab, som havde stor erfaring med boligudvikling, blev en del af NCC. Men den største milepæl i historien var foråret 2016, hvor NCC Housing blev et selvstændigt selskab og brand. Nu er Bonava her for at skabe godt designede hjem og nabolag.

30'erne

Svenska väg AB, Diös Byggnads AB, Bygg-Oleba og Byggnadsaktiebolaget Olle Engkvist, der senere blev overtaget, bygger deres første huse.

Slut 90'erne

Boligafdelingen vokser i de Nordiske lande med opkøb i både Finland og Danmark - i Danmark gælder det bl.a. typehusfirmaet Bülow Nielsen.

2016

Vores fokus på at bygge huse, baseret på den lange historik, gør det naturligt at skabe en selvstændig virksomhed. Bonava frigøres fra NCC med det mål at skabe hjem og nabolag til mennesker.

Nye hjem gennem mere end 80 år

Bonava i tal

9

LANDE

1930'erne

BYGGEDE VORES FØRSTE HJEM

2100

MEDARBEJDERE

9.769

HJEM I PRODUKTION I 2020

5.568

SOLGTE HJEM I 2020

Vores grønne fokus

Et bæredygtigt hjem skal være godt for dig og din familie, men også for samfundet og kommende generationer. Derfor skaber vi nabolag hvor mennesker kan interagere optimalt med hinanden og miljøet. Vi udforsker nye teknikker og udvælger byggematerialerne med omhu for at skabe hjem som er gode for både beboerne og planeten. Vi var bl.a. de første til at tilbyde svanemærkede lejligheder i Danmark.

Vores grønne fokus