Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Hvem er vi?

Verdens bedste hjem starter med dig

Det svenske ord “bo” symboliserer hjem, og “nav” samlingspunkt. Det er essensen af, hvem vi er. Vi bygger ikke bare huse, vi skaber hjem og nabolag, hvor mennesker lever deres liv.

Hvad er et hjem?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Er det stedet, hvor du kan finde rundt midt om natten med lukkede øjne? Eller er det stedet og det hyggelige nabolag, som du tænker på, når du længes hjem? Selvom vi har skabt hjem og nabolag siden 30’erne, ved vi godt, at vi ikke kan gøre det alene. Det er kun muligt at skabe trygge og levende omgivelser, som tåler tidens tand, hvor børn kan vokse op, og man kan nyde livet, hvis vi tager udgangspunkt i dig.

Vores historie

Over 80 års erfaring i at skabe hjem

Ét af vores største skridt hen mod at bygge flere hjem blev taget da Siab, som havde stor erfaring med boligudvikling, blev en del af NCC. Men den største milepæl i historien var foråret 2016, hvor NCC Housing blev et selvstændigt selskab og brand. Nu er Bonava her for at skabe godt designede hjem og nabolag.

30'erne

Svenska väg AB, Diös Byggnads AB, Bygg-Oleba og Byggnadsaktiebolaget Olle Engkvist, der senere blev overtaget, bygger deres første huse.

Slut 90'erne

Boligafdelingen vokser i de Nordiske lande med opkøb i både Finland og Danmark - i Danmark gælder det bl.a. typehusfirmaet Bülow Nielsen.

2016

Vores fokus på at bygge huse, baseret på den lange historik, gør det naturligt at skabe en selvstændig virksomhed. Bonava frigøres fra NCC med det mål at skabe hjem og nabolag til mennesker.

Nye hjem gennem mere end 80 år

Vores grønne fokus

siteassets/brand-about-us/svanemaerke-logo_ubaggrund.png
siteassets/brand-about-us/bonava-tryghed.jpg

Et bæredygtigt hjem skal være godt for dig og din familie, men også for samfundet og kommende generationer. Derfor skaber vi nabolag hvor mennesker kan interagere optimalt med hinanden og miljøet. Vi udforsker nye teknikker og udvælger byggematerialerne med omhu for at skabe hjem som er gode for både beboerne og planeten. Vi var bl.a. de første til at tilbyde svanemærkede lejligheder i Danmark.

Vores grønne fokus

Bonava i tal

8

LANDE

1930'erne

BYGGEDE VORES FØRSTE HJEM

2100

MEDARBEJDERE

10712

HJEM I PRODUKTION

6009

SOLGTE HJEM I 2018

Vores typer af hjem

Lejligheder

Moderne lejligheder med flot lysindfald, fleksible rum og altan.

Lejligheder
Rækkehuse

Funktionelle rækkehuse med egen have og plads til hele familien.

Rækkehuse

Du kan læse vores adfærdskodeks her.