Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Privatlivspolitik

Privatlivspolitik

1. INDLEDNING OG KONTAKTOPLYSNINGER

1.1.
I denne persondatapolitik beskrives det, hvordan Bonava behandler dine personoplysninger, herunder når du 1) tilmelder dig vores nyhedsbreve, 2) viser interesse for et af vores projekter og skriver dig op til at modtage information om det eller andre projekter og 3) indgår en aftale med os eller 4) besøger vores hjemmeside.

1.2
Det er vigtigt for os, at du har tillid til, at vi behandler dine personoplysninger på en betryggende måde. Derfor har vi truffet de tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, som er nødvendige for at beskytte dine personoplysninger mod uberettiget adgang og brug. Vi anbefaler, at du læser denne privatlivspolitik grundigt igennem.

1.3
Bonava Danmark A/S er dataansvarlig og dermed ansvarlig for, hvordan dine personoplysninger behandles af os og på vores vegne. Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen, er du velkommen til at kontakte os: Bonava Danmark A/S Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg, tlf.: +45 70 40 00 30, e-mail: persondata@bonava.dk.

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER BEHANDLER VI?


2.1
Personoplysninger er alle slags oplysninger, der kan henføres til dig som enkeltperson. Vi behandler forskellige oplysninger om dig afhængigt af dit forhold til os som angivet nedenfor. Hvis du giver os personoplysninger om andre, f.eks. familiemedlemmer, er du ansvarlig for at sikre, at de også får de oplysninger, der er angivet heri.

2.2
Når du tilmelder dig vores nyhedsbreve, behandler vi din e-mailadresse.

2.3
Når du viser interesse for et af vores tilbud, behandler vi dit navn, telefonnummer og e-mailadresse. Der er også et tomt tekstfelt, hvor du kan skrive en besked, som i givet fald også vil blive behandlet. Derudover kan vi behandle andre oplysninger, som du selv har givet os, f.eks. hvilken type bolig du søger, hvor meget du vil betale, ønsket indflytningsdato og dit nuværende postnummer.

2.4
Når du har købt eller er ved at købe et hjem hos os, behandler vi (ud over ovennævnte oplysninger) dit personnummer og oplysninger om dine valg i forhold til huset. Hvis der skal foretages særlige tilpasninger, f.eks. på grund af handicap, behandler vi også disse oplysninger.

2.5
Når du besøger vores hjemmeside, behandler vi data om din aktivitet på vores hjemmeside såsom browser- og søgehistorik, enhedsoplysninger eller andet unikt ID, oplysninger om din enhed og software (f.eks. statistik over, hvilke sider du besøger, hvilke sider du kom fra (”referral URLs”)), din IP-adresse (som kan afsløre din generelle placering) og oplysninger om tilgængeligheden og leveringen af vores annoncer. Vi indhenter også oplysninger gennem cookies, som er nærmere beskrevet i vores cookiepolitik.

2.6
Ud over ovenstående kan vi behandle oplysninger, som du har givet, når du har været i kontakt med vores salgskonsulenter eller kundeservice, f.eks. oplysninger om dine præferencer, familiesituation eller evt. klager du måtte have. Vi kan desuden indhente yderligere oplysninger om dig fra offentlige registre, f.eks. din adresse.

3. HVAD BRUGER VI PERSONOPLYSNINGER TIL?

3.1
Vi bruger ovenstående oplysninger til følgende formål:

  • Sende nyhedsbreve og andet markedsføringsmateriale til dig via e-mail og sms (du kan altid fravælge det via et link i hver e-mail/sms).
  • Sende og vise information, som vurderes at være relevant for dig (ud fra de oplysninger, du har givet os) om det projekt, du har vist interesse for, og andre projekter via e-mail, sms og telefon.
  • Sende og vise information, som vurderes at være relevant for dig ud fra oplysninger, der er indsamlet ved brug af cookies, forudsat at du har givet samtykke til brug af cookies (klik her for flere oplysninger om cookies, og hvordan man sletter dem) via e-mail, sms og telefon.
  • Bruge oplysninger indsamlet ved brug af cookies til at spore din tidligere aktivitet på vores hjemmeside, så vi kan give dig relevant information. Sporing er kun muligt, hvis du har givet os din e-mailadresse eller anden information, der kan henføres til dig direkte (du kan læse mere om dette og om, hvordan du undgår sporing, i vores cookiepolitik).
  • Sende invitationer til fremvisninger, arrangementer m.v. i forbindelse med projekter, du har vist interesse for, eller lignende projekter.
  • Udarbejde, administrere og indgå købsaftaler, herunder til handlens berigtigelse generelt.
  • Administrere kundeforholdet, f.eks. kommunikation vedrørende et bestemt projekt, kontakt gennem vores kundeservice osv.
  • Sende markedsføringsmateriale og information om vores serviceydelser og produkter ud fra den interesse, du har vist for vores udbud, dine indretningspræferencer og tidligere køb.
  • Foretage markeds- og kundeanalyser, markedsundersøgelser og udarbejde statistikker.
  • Opfylde vores juridiske forpligtelser og forsvare vores selskab mod evt. retskrav.
  • Give feedback i realtid på, hvordan vores applikationer virker, for at sikre, at du ikke oplever problemer med dem, og for at forhindre bedrageri og opretholde sikkerheden af vores webtjenester.

 

4. HVORNÅR BLIVER PERSONOPLYSNINGERNE SLETTET?

4.1
Vi beholder dine personoplysninger, så længe som det er nødvendigt for at opfylde ovenstående formål, eller så længe vi er retligt forpligtet til at opbevare oplysningerne, hvorefter de bliver slettet i overensstemmelse med vores sletningsprocedure. Det vil sige, at nogle oplysninger beholdes længere end andre., f.eks. beholdes legitimationsoplysninger i henhold til hvidvaskningsloven i 5 år. 

4.2
Hvis du eksempelvis indgår en aftale med os, opbevares aftalen og korrespondancen med kundeservice (f.eks. vedrørende et krav eller lignende) i garantiperioden, for at vi kan opfylde vore forpligtelser i henhold til aftalen. Vi kan også opbevare oplysninger længere, hvis det er nødvendigt for at forsvare vores selskab mod evt. krav.

4.3
Cookies udløber inden for en nærmere fastsat periode som angivet i vores cookiepolitik, som du kan læse her.

5. HJEMMEL FOR BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

5.1
I de fleste tilfælde behandler vi dine oplysninger for at kunne levere den ønskede service eller opfylde købsaftalen.

5.2
I visse tilfælde, f.eks. når vi sender markedsføringsmateriale og information om vores serviceydelser og produkter og/eller udarbejder markeds- og kundeanalyser, markedsundersøgelser og statistikker, sker behandlingen på grundlag af et samtykke.

5.3
Noget databehandling er baseret på legitime interesser, som optimering af vores salgs- og marketingsaktiviteter, bedrageribekæmpelse, markedsundersøgelser, funktionaliteter på hjemmesiden og til statistisk analyse.

6. HVEM VIDEREGIVER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL?

6.1
Når vi sender dig nyhedsbreve eller information om vores projekter, videregiver vi dine oplysninger til andre selskaber i Bonava-koncernen (f.eks. til markedsføringsformål eller for at udvikle serviceydelser og kampagner) og selskaber uden for koncernen, som leverer tjenester til os (såsom it-tjenester, sælgers pengeinstitut, ejendomsadministrator, berigtigende advokat, kundeservicefunktioner, mæglere, salgskonsulenter). Vi videregiver også dine personoplysninger til myndighederne, hvis det er krævet ved lov eller administrativ beslutning.

6.2
De selskaber, som vi videregiver oplysninger til, må kun behandle dem i henhold til vores instruks, og vi sikrer et højt sikkerhedsniveau for dine personoplysninger gennem indgåelse af aftaler. Hvis vi overfører dine oplysninger til eksterne selskaber uden for EU/EØS, sikrer vi, at der er truffet passende sikkerhedsforanstaltninger, herunder ved at benytte Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser om dataoverførsel (som findes på Europa-Kommissionens hjemmeside) i vores aftaler med parter, som modtager personoplysninger.

7. DINE RETTIGHEDER I FORBINDELSE MED BEHANDLING AF DINE OPLYSNINGER

7.1
I henhold til gældende lovgivning om databeskyttelse har du følgende rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger:

  • Retten til indsigt, dvs. ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger om dig vi behandler, samt at få udleveret en kopi af dem
  • Retten til berigtigelse, dvs. ret til at få forkerte oplysninger rettet
  • Retten til sletning, dvs. ret til at få dine personoplysninger slettet
  • Retten til begrænsning af behandling, dvs. ret til at kræve, at vi begrænser behandlingen, f.eks. hvis du bestrider nøjagtigheden af de personoplysninger, vi behandler
  • Retten til dataportabilitet, dvs. ret til at anmode om, at dine personoplysninger overføres fra os til et andet selskab
  • Retten til at gøre indsigelse mod, at vi behandler dine personoplysninger - særligt når vi behandler dine oplysninger til brug for direkte markedsføring
  • Retten til at trække dit samtykke tilbage. Dette påvirker dog ikke lovligheden af den behandling, der har fundet sted med dit samtykke, inden du trak dit samtykke tilbage.
  • Retten til at indgive en klage til en tilsynsmyndighed (Datatilsynet), hvis du mener, at vores behandling ikke overholder gældende lovgivning om databeskyttelse.

7.2
Nogle af ovenstående rettigheder gælder kun i visse situationer. Hvis du ønsker at gøre ovenstående rettigheder gældende, skal du henvende dig gennem kontaktoplysningerne ovenfor.

COOKIEPOLITIK

1. BRUGEN AF COOKIES

1.1
DEFINITION AF COOKIES OG ANVENDELSESOMRÅDE

En cookie er en lille tekstfil, som gemmes på din computer eller anden enhed med internetforbindelse. Cookies bruges f.eks. til at skelne mellem forskellige brugere og dermed forbedre brugeroplevelsen for den person, der besøger hjemmesiden. Nogle af de cookies, vi bruger, bliver slettet, når du lukker din browser (såkaldte sessionscookies). Andre bliver liggende på din enhed, så vi kan genkende din browser (vedvarende cookies). Vores brug af cookies på hjemmesiden er nærmere beskrevet nedenfor. I denne cookiepolitik henviser cookies også til andre teknikker, der bruges til at gemme eller hente data fra din enhed. Vi ønsker at oplyse dig om de typer teknologier, vi anvender, og formålet med dem.

Essentielle cookies: Disse cookies er nødvendige for, at vores hjemmeside eller services kan fungere. De bruges f.eks. til at bekræfte og identificere vores brugere, når de logger ind på deres private dele af vores hjemmeside. Hvis denne type cookies slettes ellokeres, kan siden ikke fungere korrekt.

Ydelses- og funktionalitetscookies: Disse cookies er ikke essentielle, men bruges til at tilpasse og forbedre din oplevelse af Bonavas hjemmeside. De bruges f.eks. til at forstå dine præferencer og levere tilpasset indhold og funktioner (på hjemmesiden og i anden kommunikation), som vi vurderer er relevante for dig. Vi bruger også disse cookies og teknologier til at huske dine præferencer og sikre, at du ikke skal genindtaste oplysninger, som du tidligere har afgivet (fx ved tilmelding). Sletning eller blokering af denne type cookies nedsætter funktionaliteten af vores services.

Annonceringscookies: Disse cookies placeres på vores hjemmeside af tredjeparter. De lagrer informationer om dit besøg på Bonavas hjemmeside og andres hjemmesider, fx om hvilke sider du besøger eller din reaktion på annoncer og e-mails. Vi og de tredjeparter, der placerer cookies, bruger disse informationer til at vise annoncer, som er mere relevante for dig. Dette kaldes "tilpasset annoncering". Vi har ikke adgang til og kan ikke kontrollere tredjeparters brug af disse cookies eller de personoplysninger og informationer, de indsamler. Yderligere oplysninger om, hvordan disse tredjeparter administrerer cookies må derfor findes på deres respektive hjemmesider. Henvisning til tredjeparternes annonceindstillinger er angivet i tabellen nedenfor.

1.2
SAMTYKKE TIL BRUG AF COOKIES

Hvis du fortsætter med at bruge vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies.

Du kan trække dit samtykke tilbage ved at blokere og/eller slette cookies. Yderligere oplysninger om blokering og sletning af cookies er anført under pkt. 2. De cookies, vi bruger på hjemmesiden, og hvad de bruges til, er beskrevet i tabellen nedenfor.

1.3 COOKIES, DER BRUGES PÅ HJEMMESIDEN

_ga
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 2 år
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vores hjemmesider anvender Google Analytics, som er et værktøj fra Google, Inc., der anvendes til at udføre statistiske analyser på internettet. Google Analytics bruger flere førstepartscookies til at identificere browsere og indsamle information om de besøgendes adfærd på vores websites. De informationer, der dannes, kan ikke henføres direkte til dig, og de bruges til at forbedre funktionaliteten, opfattelsen og brugeroplevelsen af vores hjemmesider. Google Analytics bruger også Google Analytics Advertising Features til indsamling af adfærdsdata til brug for tilpasset annoncering på Google Adwords-platformen. Google Analytics Advertising Features administreres og fravælges under Google Annoncers indstillinger.
_gid
  • Type: Sessionscookie
  • Varighed: 24 timer
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vores hjemmesider anvender Google Analytics, som er et værktøj fra Google, Inc., der anvendes til at udføre statistiske analyser på internettet. Google Analytics bruger flere førstepartscookies til at identificere browsere og indsamle information om de besøgendes adfærd på vores websites. De informationer, der dannes, kan ikke henføres direkte til dig, og de bruges til at forbedre funktionaliteten, opfattelsen og brugeroplevelsen af vores hjemmesider. Google Analytics bruger også Google Analytics Advertising Features til indsamling af adfærdsdata til brug for tilpasset annoncering på Google Adwords-platformen. Google Analytics Advertising Features administreres og fravælges under Google Annoncers indstillinger.
_gat
  • Type: Sessionscookie
  • Varighed: 10 minutter
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vores hjemmesider anvender Google Analytics, som er et værktøj fra Google, Inc., der anvendes til at udføre statistiske analyser på internettet. Google Analytics bruger flere førstepartscookies til at identificere browsere og indsamle information om de besøgendes adfærd på vores websites. De informationer, der dannes, kan ikke henføres direkte til dig, og de bruges til at forbedre funktionaliteten, opfattelsen og brugeroplevelsen af vores hjemmesider. Google Analytics bruger også Google Analytics Advertising Features til indsamling af adfærdsdata til brug for tilpasset annoncering på Google Adwords-platformen. Google Analytics Advertising Features administreres og fravælges under Google Annoncers indstillinger.
ELOQUA
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 2 år
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Oracle Eloqua
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Eloqua er en af teknologierne bag vores direkte kommunikation med dig. Når du aktivt anmoder om at modtage direkte henvendelser fra os, sammenkæder vi de oplysninger, du har givet os, med de browseroplysninger, der er forbundet med denne cookie. Vi bruger derefter oplysningerne til at tilpasse og sikre effektiviteten af vores indhold og henvendelser. Eksempelvis sender vi ikke påmindelser om henvendelser, hvis vi kan se, at du allerede har læst dem, og vice versa. Du vil også modtage henvendelser og indhold baseret på dine interesser, når vi mener, det er relevant. Sletning af denne type cookies vil nedsætte funktionaliteten af vores tjenester. Præferencer for direkte henvendelser og fravalg kan styres gennem links i den enkelte henvendelse.
ai_session
  • Type: Sessionscookie
  • Varighed: 30 minutter
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Kun Bonava
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vores webapplikationer kører på Microsoft Azures infrastruktur og teknologi. Azure Applications bruger flere førstepartscookies og lokale lagringsnøgler til at identificere browsere og give feedback i realtid på, hvordan vores applikationer virker, for at sikre, at du ikke har problemer med dem. De bruges også til at forhindre bedrageri og opretholde sikkerheden af vores services.
ai_user
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 1 år
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Kun Bonava
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vores webapplikationer kører på Microsoft Azures infrastruktur og teknologi. Azure Applications bruger flere førstepartscookies og lokale lagringsnøgler til at identificere browsere og give feedback i realtid på, hvordan vores applikationer virker, for at sikre, at du ikke har problemer med dem. De bruges også til at forhindre bedrageri og opretholde sikkerheden af vores services.
ai_session
  • Type: Lokal lagringsnøgle
  • Varighed: ingen begrænsing
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Kun Bonava
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vores webapplikationer kører på Microsoft Azures infrastruktur og teknologi. Azure Applications bruger flere førstepartscookies og lokale lagringsnøgler til at identificere browsere og give feedback i realtid på, hvordan vores applikationer virker, for at sikre, at du ikke har problemer med dem. De bruges også til at forhindre bedrageri og opretholde sikkerheden af vores services. 
bo_session
  • Type: Sessionscookie
  • Varighed: 30 minutter
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Kun Bonava
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Bonava bruger flere førstepartscookies og lokale lagringsnøgler til at identificere brugere, der besøger vores hjemmesider, for at se deres præferencer og levere tilpasset indhold og funktioner, som vi vurderer er relevant. For eksempel bruger vi disse cookies og nøgler til at huske dine præferencer og sikre, at du ikke skal genindtaste oplysninger, som du tidligere har afgivet (feks ved tilmelding). Sletning af denne type cookies vil nedsætte funktionaliteten af vores tjenester.
bo_user
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 1 år
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Kun Bonava
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Bonava bruger flere førstepartscookies og lokale lagringsnøgler til at identificere brugere, der besøger vores hjemmesider, for at se deres præferencer og levere tilpasset indhold og funktioner, som vi vurderer er relevant. For eksempel bruger vi disse cookies og nøgler til at huske dine præferencer og sikre, at du ikke skal genindtaste oplysninger, som du tidligere har afgivet (feks ved tilmelding). Sletning af denne type cookies vil nedsætte funktionaliteten af vores tjenester.
wasd_metadata
  • Type: Lokal lagringsnøgle
  • Varighed: ingen begrænsing
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Kun Bonava
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Bonava bruger flere førstepartscookies og lokale lagringsnøgler til at identificere brugere, der besøger vores hjemmesider, for at se deres præferencer og levere tilpasset indhold og funktioner, som vi vurderer er relevant. For eksempel bruger vi disse cookies og nøgler til at huske dine præferencer og sikre, at du ikke skal genindtaste oplysninger, som du tidligere har afgivet (feks ved tilmelding). Sletning af denne type cookies vil nedsætte funktionaliteten af vores tjenester.
CookieStatus
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 1 år
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Kun Bonava
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Denne førstepartscookie bruges til at huske, hvilken version af vores privatlivspolitik, vi har vist dig.
bonavatestbucket
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 2 år
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Kun Bonava
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Denne førstepartscookie bruges til vilkårlig brug af funktioner eller versioner af vores hjemmeside over for dig for at teste ydeevnen.
fr
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 3 måneder
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: .facebook.com
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vi anvender Facebook-funktioner på vores hjemmeside såsom Facebooks delingsfunktion, så du kan dele indhold på Facebook.com. Når du gør det, placerer Facebook en eller flere tredjepartscookies, der registrerer antallet af delinger, og om du er logget på Facebook. Facebook kan også bruge de data, som er indsamlet gennem disse funktioner, til andre formål. Der henvises til Facebooks cookiepolitik for at læse mere om deres politik og brug af data.
CONSENT
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 20 år
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Førstepartscookie placeret af Google til administration af brugersamtykke.
1P_JAR
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 6 måneder
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vi anvender Google Advertisings tjenester til promovering af vores produkter på Google. Google Advertising bruger flere tredjeparts- og førstepartscookies til at aktivere funktioner såsom tilpassede annoncer på andre hjemmesider end Bonavas. Yderligere information om Googles brug af annonceringscookies findes under ofte stillede spørgsmål i Googles privatlivspolitik. Du kan administrere indstillingerne for disse cookies og fravælge disse funktioner under Google Annoncers indstillinger.
NID
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 6 måneder
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vi anvender Google Advertisings tjenester til promovering af vores produkter på Google. Google Advertising bruger flere tredjeparts- og førstepartscookies til at aktivere funktioner såsom tilpassede annoncer på andre hjemmesider end Bonavas. Yderligere information om Googles brug af annonceringscookies findes under ofte stillede spørgsmål i Googles privatlivspolitik. Du kan administrere indstillingerne for disse cookies og fravælge disse funktioner under Google Annoncers indstillinger.
NID
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 6 måneder
  • Domænenavn: .google.com
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vi anvender Google Advertisings tjenester til promovering af vores produkter på Google. Google Advertising bruger flere tredjeparts- og førstepartscookies til at aktivere funktioner såsom tilpassede annoncer på andre hjemmesider end Bonavas. Yderligere information om Googles brug af annonceringscookies findes under ofte stillede spørgsmål i Googles privatlivspolitik. Du kan administrere indstillingerne for disse cookies og fravælge disse funktioner under Google Annoncers indstillinger.
DV
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 6 måneder
  • Domænenavn: .bonava.dk
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vi anvender Google Advertisings tjenester til promovering af vores produkter på Google. Google Advertising bruger flere tredjeparts- og førstepartscookies til at aktivere funktioner såsom tilpassede annoncer på andre hjemmesider end Bonavas. Yderligere information om Googles brug af annonceringscookies findes under ofte stillede spørgsmål i Googles privatlivspolitik. Du kan administrere indstillingerne for disse cookies og fravælge disse funktioner under Google Annoncers indstillinger.
IDE
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 6 måneder
  • Domænenavn: .doubleclick.net
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Google
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vi anvender Google Advertisings tjenester til promovering af vores produkter på Google. Google Advertising bruger flere tredjeparts- og førstepartscookies til at aktivere funktioner såsom tilpassede annoncer på andre hjemmesider end Bonavas. Yderligere information om Googles brug af annonceringscookies findes under ofte stillede spørgsmål i Googles privatlivspolitik. Du kan administrere indstillingerne for disse cookies og fravælge disse funktioner under Google Annoncers indstillinger.
bonava-cityKey
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 2 år
  • Domænenavn: .bannerflow.com
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: Bannerflow
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Vi anvender Bannerflow til at få information om indhold til vores tilpassede annoncer på andre hjemmesider end Bonavas. Bannerflow bruger tredjepartscookies til at indsamle oplysninger om, hvad de besøgende har vist interesse for på vores hjemmeside, for at vise relevante annoncer på de anvendte browsere på andre hjemmesider end Bonavas.
id
  • Type: Vedarende cookie
  • Varighed: 2 måneder
  • Domænenavn: .mookie1.com
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: GroupM/Xaxis DMP
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Der indsamles anonymiseret data om brugeren, som bruges til at lave målgruppeanalyser. Både som indsigt og for planlægning, kreativ indsigt, og til målretning af markedsføring. Derved kan data også blive delt til DSP’en AppNexus.

mdata
  • Type: Vedarende cookie
  • Varighed: 2 måneder
  • Domænenavn: .mookie1.com
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: GroupM/Xaxis DMP
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Der indsamles anonymiseret data om brugeren, som bruges til at lave målgruppeanalyser. Både som indsigt og for planlægning, kreativ indsigt, og til målretning af markedsføring. Derved kan data også blive delt til DSP’en AppNexus.
rt11
  • Type: Vedvarende cookie
  • Varighed: 2 måneder
  • Domænenavn: .plista.com
  • Videregivelse af oplysninger til tredjeparter: [m]insights/AppNexus
  • Indsamlet information og funktionsbeskrivelse: 
    Denne cookie anvendes til at indsamle tal på konverteringer og til at lave målrettet markedsføring.

1.4
BEHANDLING AF PERSONOPLYSNINGER

Nogle af vores cookies indsamler personoplysninger, f.eks. Eloqua som nævnt i skemaet ovenfor. Når du accepterer brugen af cookies og bruger vores services/hjemmeside uden at være en kendt kunde hos Bonava (ved enten at have tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller vist interesse for vores projekter), må de oplysninger, som Eloqua indsamler, ikke henføres til dig som person. I så fald vil de indsamlede oplysninger kun blive brugt til at udarbejde statistikker og forbedre vores hjemmeside, og vi vil ikke kunne identificere dig gennem disse oplysninger.s

Hvis du derimod har accepteret brugen af cookies på vores hjemmeside og tilmeldt dig vores nyhedsbreve eller vist interesse for vores projekter, kan vi forbinde de oplysninger, som er indsamlet ved hjælp af cookies, med dig som person (dvs. spore dine handlinger på vores hjemmeside). Det giver os mulighed for at give dig information om relevante projekter og tilpasse vores markedsføringsmateriale. Denne markedsføring kan foregå på vores hjemmeside eller på tredjeparters hjemmesider. Du kan læse mere om, hvordan vi behandler dine personoplysninger, og om dine rettigheder i vores privatlivspolitik, som kan tilgås her.

Hvis du ikke ønsker, at vi sporer dine handlinger, kan du blokere vores cookies som beskrevet i pkt. 2 nedenfor.

2. BLOKERING OG SLETNING AF COOKIES

Du kan vælge at blokere brugen af cookies under indstillinger i din browser, så lagring af cookies automatisk bliver afvist, eller du får en meddelelse, hver gang en hjemmeside ønsker at placere en cookie. Du kan også slette tidligere lagrede cookies under indstillinger i din browser. Fremgangsmåden varierer fra den ene browser til den anden, og de fleste browsere har en vejledning eller

hjælpefunktion, hvor man kan få flere oplysninger. For yderligere oplysninger om håndtering og sletning af cookies henvises til: www.aboutcookies.org.

Hvis du blokerer for cookies, vil du muligvis ikke have fuld adgang til alle sider og funktioner på vores hjemmeside. Det kan også påvirke din brugeroplevelse.

3. TREDJEPARTSCOOKIES

Der kan findes indhold eller delingsværktøjer på hjemmesiden fra forskellige sociale netværk, såsom Facebook og Google, som anvender og placerer cookies på vores hjemmeside. Vi har ikke adgang til og kan ikke kontrollere disse cookies eller de personoplysninger og informationer, de indsamler. Selvom vi bestræber os på det, kan vi derfor ikke garantere, at ovenstående liste over tredjepartscookies til enhver tid er fuldt opdateret.

Yderligere oplysninger om, hvordan disse netværk/leverandører administrerer cookies, hvilke oplysninger deres cookies indsamler, og hvordan de kan slettes, findes på deres respektive hjemmesider.

Privatlivspolitik for rekruttering

1. INTRODUKTION OG KONTAKTOPLYSNINGER

1.1
Bonava forklarer i denne meddelelse om integritet, hvordan dine personoplysninger bliver behandlet, når du søger job hos Bonava. Det er vigtigt for os, at du føler dig sikker på, at vi behandler dine personoplysninger med omhu. Vi har derfor iværksat de tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der er nødvendige for at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang og brug. Vi opfordrer dig til at læse denne meddelelse om integritet omhyggeligt.

1.2
Bonava Danmark A/S er den dataansvarlige og er dermed ansvarlig for den behandling af ​​dine personoplysninger, der udføres af os eller på vores vegne. Hvis du har spørgsmål vedrørende behandlingen, er du velkommen til at kontakte os: Bonava Danmark A/S, Gyngemose Parkvej 50, 2860 Søborg, tlf.: +45 70 40 00 30 eller på mail persondata@bonava.dk.

2. HVILKE PERSONOPLYSNINGER OM DIG BEHANDLER VI? 

2.1
Personoplysninger er alle de oplysninger, der kan være knyttet til dig som person. Vi behandler de oplysninger, du oplyser, i forbindelse med at du sender os din ansøgning. Sådanne oplysninger omfatter:

  • dit navn og dine kontaktoplysninger.
  • dit CV og ansøgningsbrev, herunder vedhæftede dokumenter.
  • oplysninger, der opnås i forbindelse med interviews, tests eller fra referencer, du har givet os.
  • kredithistorie og straffeattest.

3. MED HVILKE FORMÅL BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

3.1 Vi bruger de personoplysninger, der er anført ovenfor, med henblik på:

  • at vurdere din ansøgning til en specifik stilling, som du har søgt, og andre stillinger, som vi finder passende for dig, på baggrund af de oplysninger, du har givet os.
  • at kontakte dig for at bede dig opdatere dine kontooplysninger jævnligt, så vi kan informere dig om jobtilbud, der kan være interessante for dig.
  • at tage beslutninger i vores rekrutteringsprocesser.
  • at overholde vores juridiske forpligtelser og forsvare vores virksomhed i tilfælde af eventuelle retskrav.


4. HVORNÅR SLETTES DINE PERSONOPLYSNINGER?

4.1
Hvis din ansøgning fører til, at du bliver ansat hos Bonava, bliver alle oplysninger (undtagen de af sådanne oplysninger, der er nødvendige for ansættelsesforholdet) slettet. Hvis du ikke får tilbudt den specifikke stilling, du har søgt, vil vi gemme de oplysninger, du har anført på din konto/ansøgning i seks måneder fra afslutningen af rekrutteringsprocessen med henblik på rekruttering til andre stillinger hos Bonava. Vi vil også gemme dine oplysninger i yderligere 18 måneder, hvis vi skulle have brug for dem i tilfælde af et retskrav.

4.2
Hvis du ikke søger en specifik stilling, vil de oplysninger, du videregiver, blive lagret i to år ved oprettelsen af kontoen.

5. PÅ HVILKET RETSGRUNDLAG BEHANDLER VI DINE PERSONOPLYSNINGER?

5.1
Vores behandling er baseret på en afvejning af interesser. Det betyder, at vi har en legitim interesse i at behandle dine oplysninger i forbindelse med vores rekruttering (både til den stilling, du har søgt, og til andre stillinger), og vi gør det på en måde, der ikke griber ind i dit privatliv.

5.2
I tilfælde af, at vi skulle udføre databehandling, som ville kræve dit samtykke, såsom at anmode dig om at indgive en kredithistorie, vil vi opnå et sådant samtykke fra dig i forbindelse med den konkrete behandlingsaktivitet.

6.HVEM VIDEREGIVER VI DINE PERSONOPLYSNINGER TIL?

6.1
Dine personoplysninger kan blive delt inden for Bonava-koncernen med henblik på rekruttering og med eksterne parter uden for Bonava (f.eks. parter, der leverer ydelser til Bonava, såsom personalekonsulenter m.v.). Vi vil også videregive dine oplysninger til myndighederne, hvis det er en følge af et lovkrav eller administrative afgørelser.

6.2
Hvis vi overfører dine oplysninger til eksterne virksomheder uden for EU/EØS, sikrer vi, at der er truffet passende sikkerhedsforanstaltninger, såsom at inddrage Europa-Kommissionens standardkontraktbestemmelser for dataoverførsel (som er tilgængelige på Europa-Kommissionens hjemmeside) i vores aftaler med de parter, der tilgår personoplysningerne.

 

7. DINE RETTIGHEDER I FORBINDELSE MED VORES BEHANDLING

7.1
I henhold til gældende databeskyttelseslovgivning har du følgende rettigheder i forbindelse med vores behandling af dine personoplysninger:

  • ret til indsigt, dvs. ret til at få oplysninger om, hvilke personoplysninger om dig vi behandler, og til at få en kopi af de personoplysninger, der er genstand for behandling.
  • ret til berigtigelse, dvs. ret til at få ukorrekte oplysninger rettet.
  • ret til sletning, dvs. ret til at få dine personoplysninger slettet.
  • ret til begrænsning af behandling, dvs. ret til at anmode os om at begrænse behandlingen, for eksempel hvis du har indsigelser imod rigtigheden af de personoplysninger, vi behandler.
  • ret til dataportabilitet, dvs. ret til at anmode om, at dine personoplysninger overføres fra os til et andet selskab.
  • ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.
  • ret til trække dit samtykke tilbage. En tilbagetrækning vil dog ikke påvirke lovligheden af den behandling, der er baseret på dit samtykke fra før dets tilbagetrækning.
  • ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed, hvis du mener, at vores behandling ikke er i overensstemmelse med den gældende databeskyttelseslovgivning.

7.2
Nogle af de ovenforstående rettigheder gælder kun i visse situationer. Hvis du gerne vil udøve nogen af dine rettigheder, bedes du kontakte os via kontaktoplysningerne ovenfor.