For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Krøyers Plads

Velkommen hjem til Krøyers Plads, hvor du bliver mødt af kajliv. Krøyers Plads ligger i hjertet af København og byder på uderum og havnebassin.

Arkitekttegnede lejligheder på Krøyers Plads

Krøyers Plads er rigt på historie og ligger blandt 300 år gamle pakhuse. Arkitekturen er indpasset i historien, men samtidig er det moderne bygninger, der afspejler i dag og passer ind i byens profil.

Designet er tilpasset de eksisterende pakhuse, men er også en nyfortolkning med et nyt, spændende, geometrisk formsprog, hvilket især ses på de skulpturelle tage. Bygningernes bugtende kroppe åbner op for lejligheder med vekslende geometri, indretning og loftshøjde. 

Krøyers Plads integrerer boliger med attraktive byrum og høj brugsværdi. Projektet består af 3 individuelle bygninger, der alle har beliggehed ud til Københavns Havn. Der er anlagt adgang til havnebassinet, med mulighed for en morgendukkert eller en tur i én af de ti kajakker, som er eksklusivt til rådighed for beboerne på Krøyers Plads. I stueetagen finder du specialbutikker og stemningsfyldte caféer, der giver atmosfære til området året rundt.

Rundt på pladsen skabes små oaser af byrum, som er perfekte til ophold, samtale eller fordybelse. Fra udsigtstårnet på hjørnet af havnebassinet er der
vand så langt øjet rækker. I havnebassinet er der lavet bådpladser, med mulighed for at fortøje lige uden for sin bolig. Den maritime atmosfære er en stor del af oplevelsen på Krøyers Plads.

Det første svanemærkede projekt i Danmark

Krøyers Plads er helt særlig. Det er ikke blot på grund af den fantastiske beliggenhed eller det arkitektoniske udtryk, men også fordi det er Danmarks første svanemærkede lejligheder.

For beboerne i Krøyers Plads betyder det først og fremmest et bedre indeklima og et lavere energiforbrug. Lejlighederne på Krøyers Plads er fremtidssikrede med en grøn profil, så man kan nyde hverdagen med god samvittighed og ekstra luft i budgettet. Du kan læse mere om hvad svanemærket betyder lige her.

I 2015 blev Krøyers Plads desuden tildelt MIPIM-prisen som verdens bedste boligbyggeri. Krøyers Plads har ligeledes modtaget Københavns Kommunes bygningspræmiering.

Krøyers Plads byder på Christianshavner-stemning

Caféer, restauranter og indbyggede, grønne oaser, skaber liv, og giver noget tilbage til byen. Det har været en central del af den borgerinddragelse, som ligger til grund for udarbejdelsen af udearealerne på Krøyers Plads. Den hyggelige træbrygge, der trappeserer ned mod havnebassinet, er et af de tydelige resultater af dialogen med nabointeressenterne.

Krøyers Plads byder på charmerende christianshavner-stemning, og de originale, håndstrøgne mursten er udviklet specielt til Krøyers Plads af Egernsund Tegl i samarbejde med arkitekterne.

Se mere om Bonava