For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Trikotageparken

Trikotageparken er beliggende på Østerbro i København og består af i alt 32 ejerlejligheder og 121 lejelejligheder fordelt på fire bygninger. Alle lejligheder har enten egen altan eller terrasse, så beboerne kan nyde udelivet hele året rundt.

En grøn oase midt i byen

Trikotageparken er tegnet af Praksis Arkitekter, der har haft fokus på at skabe hjem, hvor sol- og udsigtsforhold er prioriteret højt og lejlighederne er placeret, så der skabes optimalt lys i alle hjem og med udsigt til naturen, så beboerne får en oplevelse af at bo et grønt sted, selvom det ligger midt i byen.

De fire bygninger ligger rundt om det hyggelige fælles gårdrum, hvor en grøn kile trækker sig igennem terrænet og en aktiv naturlegeplads præger gården og dens miljø. I gårdrummet finder beboerne også en hyggelig grillplads, hvor de kan samles om grillede skumfiduser.   

Historisk ophav præger nabolaget

Trikotageparken er skabt med hensyntagen til grundens historiske ophav og grønne plantebælter med respekt for nærområdet. Inden Trikotageparken kom til, har der i mange år ligget en gammel fabrik. Fabrikken husede op til 1970’erne 600 arbejdere, der primært fremstillede strømper, bluser og andre strikkede beklædningsgenstande, som ordet ”trikotage” kendetegner.

I dag er nabolaget et mere veletableret nabolag, med både villakvarterer og lejlighedsblokke. Nabolaget er en del af det populære københavner kvarter Østerbro, der er kendt for sine mange hyggelige pladser med små caféer, restauranter og byliv. I området ligger der også en masse parker og grønne områder samt en af Københavns største og mest populære parker, Fælledparken.

Svanemærkede hjem i Trikotageparken

Trikotageparken rummer et bredt udvalg af forskellige boligtyper og lejlighederne har et boligareal på 65-136 kvm og med 1-3 soveværelser. I opførelsen af lejlighederne, har der været fokus på bæredygtighed og lejlighederne har i den forbindelse fået svanemærket.

Nabolaget ligger tæt på gode handlemuligheder, transport, skole og daginstitutioner samt parker og grønne områder. Beboerne har derfor rig mulighed for at dyrke hverdagslivet og alt hvad der hører til det i Trikotageparken.

Se mere om Bonava