For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Golf Residence

Midt i det grønne er Golf Residence beliggende på Farum Kaserne. Omgivelsernes historiske vingesus breder sig over det skønne naturområde, hvor gode naboskaber giver en tryg og hyggelig hverdag.

Historisk nabolag i Farum

Der er langt fra kasernens gamle militære ophav til det rolige og smukke nabolag, som du i dag finder i Golf Residence.

Golf Residence består af fem blokke, der hver rummer 18 ejerlejligheder. Ved ankomst til Golf Residence parkeres der på terræn og skumringsrelæ sikrer, at man ankommer trygt til lobbyen. I Golf Residence er der tænkt over detaljerne. Cyklen er altid i tørvejr i kælderen, hvorfra den lydsvage elevator kører op til lejlighederne, og de flotte gennemlyste trapperum giver også mulighed for at gå op til boligerne.

Golf Residence byder på både samvær og plads til fordybelse

Golf Residence byder på seks boligtyper med gode planløsninger, som tager højde for en travl hverdag, hvor man ønsker både samvær og plads til fordybelse. Hver af de fem punkthuse byder som noget helt særligt på to penthouselejligheder med en fortryllende udsigt over nabolaget.

Tilbage i 2011 flyttede de første beboere ind i Fairway Village, der består af 55 ejerboliger, og i dag er det gamle kaserneområde blevet til en helt ny bydel i Farum. 

Se mere om Bonava