For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Lindealléen

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen og her bliver du en del af et nabolag, der afspejler en samhørighed med områdets smukke natur.

Privatliv og fællesskab går hånd i hånd i Lindealléen

Lindealléen er en del af Ullerødbyen, som er Hillerøds nye grønne bydel, og her kan du bo i lyse, smukke ejerlejligheder med altan og udsigt. I Lindealléen går privatliv og fællesskab hånd i hånd, så selvom du bliver en del af et dejligt nabolag, er der stadig plads til, at du og din familie kan være jer selv. Ullerødbyen er et livligt og trygt kvarter med både børn og ældre, og skole samt daginstitution i gåafstand.

Lindealléen består af fire etaper, og hver etape byder på fem etager med fire forskellige lejlighedstyper. De forskellige hjem er på 74-107 kvm. med 2-4 værelser, så her er plads til både den lille og større familie. Hvert hjem har privat altan eller terrasse med sol og udsigt over kvarteret. 

Fælles landskabsrum i hjertet af Ullerødbyen

Hjertet i Ullerødbyen er et stort fælles landskabsrum, Fælleden, der byder på et varieret landskab med vandløb, søer, solitære træer og lunde – samt rekreative aktiviteter og legeplads. Et frirum, hvor grænsen mellem by og natur sløres.

Ullerødbyen er et livligt og trygt kvarter med både børn og ældre, og skole samt daginstitution i gåafstand. Her er plads til beskidte gummistøvler og masser af hygge, da dette er et nabolag, hvor natur og byliv går op i en højere enhed.

Vi har været til stede i Ullerødbyen længe, og har også bygget familievenlige rækkehuse i nabolaget. Under referencer kan du se Regnbuen og Solbærhaven, der er to-plans rækkehuse, samt Hindbærhaven, der er et-plans rækkehuse. 

Se mere om Bonava