For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Kystengen

I Køges nye pulserende bydel Søndre Havn, finder du nabolaget Kystengen der består af 62 boliger, hvor største delen er lejligheder, men en lille andel er byhuse i to-plan. Her har familierne fået et hjem tæt på vand, kultur og byliv.

En helt ny bydel ved havnen

I Kystengen kan beboerne nemt indfri deres drømme om vand, kultur og byliv i et og samme område. De kan nyde en aftentur ved stranden få meter fra deres hjem eller gå opdagelse blandt nabolagets mange udendørs kunstudstillinger.

Udover det skønne byliv der findes i området, emmer kvarteret også af historie. Søndre havn blev grundlagt som industrihavn i 1900-tallet, og disse karakteristiske spor er bibeholdt og aktivt anvendt i udformningen af den nye bydel.

Et nabolag med plads til ro og fællesskab

Kystengen er et nabolag skabt med fokus på fællesskab, ro og hygge naboerne i blandt. Naboskab er et vigtigt element for at føle sig hjemme og tryg. Derfor er der også skabt en hyggelig gårdhave i Kystengen med grøn beplantning og hvor beboerne kan dyrke fællesskabet, lave sjove arrangementer sammen eller blot nyde en kop kaffe i solens varme stråler.  

Facaden i det attraktive nabolag er bygget i smukke naturtegl fra Italien, der er brændte således at hvert tegl er unikt. Det giver et helt specielt udtryk til nabolaget og skaber en forskelligartet overflade, som trækkes ned i gårdrummet og skaber et varmt udtryk, der indrammer det grønne gårdområde.

Hjem med minimal vedligeholdelse og et skønt lysindfald

Boligerne i Kystengen er lyse lejligheder i 1 og 2 plan fordelt på syv etager og er mellem 82-138 kvm. Lejlighederne i 2-plan er bygget med inspiration fra de gamle byhuse, der i den grad præger Køges hyggelige centrum.
Fælles for alle boligerne er, at de deler et skønt fælles gårdrum og desuden har deres helt egen private udendørs oase i form af enten en altan eller terrasse, så beboerne nemt kan nyde de rolige og varme aftener i det fri.

Se mere om Bonava