For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Strandtorvet

Strandtorvet er en udvidelse af Københavns klassiske gårdmiljøer med mulighed for udendørsliv, socialisering og urban stemning – i første række til vand, sand og strand.

Sand mellem tæerne i Strandtorvet

Strandtorvet er måske det nærmeste man kommer lejligheder med sand mellem tæerne i København.

Strandtorvet har en unik beliggenhed med Københavns nye sandstrand og vig som nærmeste nabo. Strandtorvets placering som afslutning mod badevigen anviser, sammen med bebyggelsesstrukturen, et generøst, solbeskinnet, vindbeskyttet og sydvendt offentligt pladsrum med direkte kontakt til promenaden, stranden og vandtrappen.

Arkitektoniske træk binder nabolaget sammen

Et blomstrende altanmotiv, der veksler mellem private altaner, solafskærmning og beplantning som det sammenbindende arkitektoniske træk, danner en levende facade omkring pladsen.

Nordfacaden er beklædt med genbrugstegl og formidler overgangen til de bagvedliggende byhuse, mens sydfacaden er en viderefortælling af materialet på Strandhusene. Overgangen mellem de to materialer varierer, og det lyse materiale glider igennem portene og giver et spil i facaden og en visuel sammenhæng.

Urban stemning i Havnevigens hjerte

Strandtorvet byder på urban stemning og udgør Havnevigens hjerte, da det rummer nabolagets fælleslokale. Strandtorvet er svanemærkede og lejlighederne er et miks af hjem til singler, par eller den lille familie.

Strandtorvet ligger i et charmerende og livligt område tæt på metro, Amager Fælled, havnen og et spirende nærmiljø med den mangfoldige brygge, havnebad, caféer og restauranter.

Velkommen hjem i vandkanten. 

Se mere om Bonava