For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Strandhusene

Strandhusene er helt unikke københavnerboliger beliggende i vandkanten ved Københavns eneste vig. Charmerende nabolag med grønne arealer som nabo, enestående udsigt over Københavns Havn og vandet lige uden for døren.

Enestående Strandhuse på Islands Brygge

Strandhusene ligger i Havnevigen, som er Islands Brygges nye og charmerende bydel. Strandhusene består af enestående boliger i 3 plan, i første parket til vandet, og rummer bl.a. to store terrasser, to badeværelser og carport. 

Strandhusene er på 188-200 kvadratmeter med tagterrasse og udekøkken, hvorfra der er udsigt over havneløbet eller langs Islands Brygge mod city. Strandhusene er svanemærkede, så der sikres et optimalt indeklima og lavere forbrugsudgifter. 

Strandhusene fremstår enkelt i designet med pudsede betonfacader, der kun brydes af vinduespartier i gavlen. Mod vandet består facaden af store glaspartier fra gulv til loft, hvilket giver et fantastisk lysindfald i hele hjemmet. Højt til loftet er et kendetegn for Strandhusene, hvor der er 2,7 meter i køkkenet, 3 meter i stuen og selv i værelserne er der hele 2,5 meter til loftet. 

Nyd vand og byliv i Strandhusene

Fra terrassen, der ligger i forlængelse af køkkenet, kan man dyppe fødderne i vandet. Terrassen afsluttes med 2-3 trin, der giver let adgang til vandet, så herfra kan man nemt starte dagen med en morgensvømmetur. Plantekasser i terrassens sider giver mulighed for privatliv. 

Strandhusene danner ramme om en hyggelig hverdag i helt unikke rammer, hvor man kan veksle mellem byens puls og hjemmets ro på få minutter. Indgangspartiet til hvert enkelt hjem er flisebelagt og med overdækket p-plads samt udendørs skur. 

Velkommen hjem i vandkanten. 

Se mere om Bonava