For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Længehuset

Længehuset er attraktive og enestående københavnerboliger beliggende centralt på Havnevigen på Islands Brygge. På Havnevigen forenes natur og byliv i ét, og der gives plads til et charmerende nabolag, hvor den grønne natur og den enestående udsigt til vandet er lige inden for rækkevidde.

Bo tæt på natur og byen i Længehuset

Længehuset ligger i Havnevigen på Islands Brygge, og er blevet et populært område blandt Københavnere, der vil bo i byen og stadig have mulighed for at leve tæt om side med fredet natur.

Længehuset er det sidste projekt på Havnevigen, og der var indflytning på lejligheder første kvartal 2019. Projektet består af 35 lyse ejerlejligheder i kvalitetsmaterialer og er på mellem 62-130 kvadratmeter.

Lejligheder inspireret af nordisk design på Islands Brygge

 Lejlighederne er designet af arkitektfirmaet, Arkitema, hvor et nordisk-inspireret design med mørke teglspån, begrønning på taget og lyse rum, præger bygningen.
Længehusets lejligheder har hver deres udeplads i form af en terrasse eller altan, der fungerer som en naturlig forlængelse af hjemmet, og hvor udsigten kan nydes ud over det idylliske kvarter. Til lejligheden findes også fælles parkeringskælder og opbevaringsrum til cyklen.

Længehuset skaber en unik ramme om en hyggelig hverdag i Storbyen

Se mere om Bonava