For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Toppen

Toppen ligger op til bølgende kornmarker og består af familievenlige og bæredygtige rækkehuse i to plan, beliggende i Trekroner, tæt på Roskilde Centrum.

Velkommen til Svanemærkede rækkehuse i Toppen

Toppen består af familievenlige to-plans rækkehuse, hvor frisk luft og bølgende kornmarker er en del af hverdagen. 

Rækkehusene i Toppen er mærket med Danmarks officielle miljømærke, Svanen. Det betyder, at alle materialer i boligen er blevet vurderet og godkendt af Miljømærkning Danmark, og det sikrer hver enkelt bolig en stærk grøn profil og et lavt energiforbrug – til glæde for hele familien og miljøet.

De familievenlige hjem er de første svanemærkede rækkehuse i Roskilde, og Toppen udgør et grønt fællesskab med nogle fantastiske fællesarealer. En skøn frugthave og grønne, rekreative arealer udgør samlingspunktet i nabolaget. Toppen består af to forskellige boligtyper på henholdsvis 95 kvm og 104 kvm. Planløsningerne er gennemtænkt, så kvadratmeterne udnyttes bedst muligt.

Børnevenlige arealer der inviterer til leg

De nye rækkehuse danner rammen om en aktiv hverdag med fokus på trygge, børnevenlige arealer mellem boligerne – og legekammeraterne er lige rundt om hjørnet. Til hvert hjem er en skøn og brugbar terrasse samt have, hvor de varme sommeraftener kan nydes. Når efterårs- og vintermånederne nærmer sig, pynter smukke lyskæder, og måske en enkelt snemand eller to, nabolaget til glæde for både store og små. 

Se mere om Bonava