For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Fælledudsigten I og II

Sol hele dagen og udsigt mod alle verdenshjørnerne fra den fælles tagterrasse, der indbyder til spontane middage under åben himmel.

Enestående udsigt i Ørestaden

Fælledudsigten ligger i Nordre Fælled kvarteret, på kanten af Kalvebod Fælled, hvor himmel og horisont mødes, og der er blot seks metrostop til byen. 

Udsigten fra Fælledudsigten I og II er det afgørende omdrejningspunkt i boligerne. De udepåliggende altaner giver privatliv og læ, samtidig med at beboerne får en 180 graders udsigt til by og natur. Altanernes placering skaber en vekselvirkning i facaden, som trapper ned til de nærliggende 3-etagers rækkehuse. 

Fælles tagterrasse binder naboerne sammen

Tagterrassen på den lave bygningsdel i Fælledudsigten I er fælles for beboerne, og Urban Gardening konceptet er udviklet i samarbejde med TagTomat og beboerudvalget. Stueetagen har et fælleslokale og i foyeren er der mulighed for at dele værktøj, bøger og lignende mellem naboerne. 

Projektet rummer 2-, 3- og 4-værelses lejligheder, der alle er belyst fra mindst to sider, og hvert hjem har en hyggelig udendørs oase i form af en altan eller terrasse.

Se mere om Bonava