For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Egehusene

Egehusene består af 48 lejligheder beliggende i Stadionkvarteret i Glostrup. De lyse boliger ligger ud til Egeparken og fordeler sig over fire punkthuse, der hver har sin egen tagterrasse. Her kan nydes en udsigt over det grønne område, bylivet og den åbne idrætspark.

I Egehusene har alle lejlighederne en attraktiv hjørneplacering, som lader det naturlige lys fra to verdenshjørner strømme ind gennem de store vinduespartier. Lejlighederne i stueplan har alle tilhørende have med flisebelagt terrasse, første- og andensalen har privat altan og på tredjesalen ligger en større penthouselejlighed med privat tagterrasse. Sammenhæng mellem boligerne og de udendørs omgivelser er vægtet højt i Egehusene, så beboerne kan nyde den friske luft og de grønne områder hver dag.

Fællesområderne mellem og omkring Egehusene er udarbejdet af Danielsen Urban Landscape, der har stor erfaring inden for landskabsarkitektur. Udearealerne er skabt med øje for, at man bevæger sig i en naturlig overgang fra Egehusene til Egeparken, så de to fungerer som en dynamisk enhed. Det er også med til at give følelsen af et samlet nabolag og forener punkthusene med omgivelserne.

Egehusene er tegnet af Danielsen Architecture, og lejlighederne fordeler sig på 77-133 m2 med 1-3 soveværelser. Egehusene blev bygget i et etableret nabolag, som giver nem adgang til indkøb, kollektiv trafik, idrætsfaciliteter, skole og institutioner. For nabolagets børn er det nemt at finde nye legekammerater og engagere sig i fritidsaktiviteter nær hjemmet. De første beboere flyttede ind i slutningen af 2018, og fællesskabet har blomstret siden.

Se mere om Bonava