For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Fælledhusene

Fælledhusene ligger i hjertet af Arenakvarteret på grænsen mellem naturskønne vidder og spændende urbanitet i det nye, grønne nabolag, Nordre Fælledkvarteret, der er en del af Ørestad Syds nye bydel.

Kombineret natur og byliv i Fælledhusene på Amager

De hjemlige rækkehuse er beliggende med fælleden lige uden for døren. Og er det perfekte nabolag til børnefamilier i alle størrelser, som ønsker at blive boende i byen.

Fælledhusene byder på 56 rummelige og lyse rækkehuse, som bygges i 10 klynger. Alle rækkehusene har en dejlig syd- eller vestvendt have. Fælledhusene er bygget i tre forskellige størrelser, der enten er et effektivt indrettet tre etagers rækkehus eller fire etagers rækkehus med eller uden tagterrasse - helt op ad Kalvebod Fælled og Byfælleden. Alle rækkehusene rummer et stort køkken/alrum og lyse soveværelser.

Rækkehuse inspireret af vild natur og med grønne fællesrum

Boligerne og nabolaget er inspireret af fælledens vilde natur og er bygget i gode, miljøvenlige materialer. I hjertet af nabolaget er der grønne fællesrum med blomstrende, vilde græsser og store karaktergivende træer samt et fælleslokale til fejring af livets mange glæder.

Området mellem rækkehusene er bilfrit, med plads til ophold, leg og bevægelse.

Se mere om Bonava