For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser

Vedbæk Park

For enden af en lukket vej i Vedbæk finder du Vedbæk Park. Et nabolag med 103 arkitekttegnede rækkehuse. Det nybyggede nabolag er beliggende i Henriksholm, et nyt område i Vedbæk. Her har beboerne få minutter til både strand, skov og Vedbæks hyggelige by med havn, butikker og caféliv.

Et nabolag fyldt med historie

Vedbæk Park ligger på den gamle forsvarskommando ved herskabsboligen Henriksholm, som har huset alt fra flygtninge til militærfolk og nu har givet navn til hele området. H.C. Andersen har også gået i områdets natur og tænkt eventyrlige tanker. Nabolagets rige historie med store danske familier har givet anledning til mange store beslutninger, og historien er inddraget i udformningen af fællesarealer og vejnavnene i området.

Et aktivt nabolag omringet af grønne områder

Et af kendetegnene ved Vedbæk Park er det skønne udendørsliv der omkredser området og rækkehusene.  Nabolaget er omgivet af smuk skov, der kan bruges til både en frisk løbetur, udflugt eller af børnene til kroneskjul mellem træerne.

I nabolaget er der opført en aktivitetssti til både store og små. Her kan børnene klatre rundt på den etablerede naturlegeplads, mens de voksne laver snobrød over bålet på nabolagets fælles bålplads. Har man brug for en udflugt med en overnatning udenfor, kan beboerne tage familien under armen og overnatte i den fælles shelter der ligger i forlængelse af naturlegepladsen.

To nabolag i et samlet område

Nabolagene der danner rammen om Vedbæk Park hedder Vedbæk Park Øst og Vedbæk Park Vest. De to nabolag har en del ligheder, men er samtidig forskellige.

Vedbæk Park Øst er tegnet og udviklet i samarbejde med den anerkendte tegnestue Danielsen Architecture. Her har tegnestuen haft fokus på områdets historie og karaktergivende omgivelser, mens der i hjemmene er gjort plads til en hverdag med hjerterum inde og ude. Det specielle ved Vedbæk Park Øst er boligernes facade i gule nuancer blandet med danske byggetraditioner i træ. Alle rækkehusene har solafskærmning ved vinduer og døre i trælammer, der kan trækkes til og fra efter behov. Det giver rækkehusene et helt unikt udtryk, som får husene til at blende flot ind i områdets naturrige omgivelser.

Vedbæk Park Vest er placeret ved siden af Vedbæk Park Øst, kun adskilt af et lille skovområde med stisystemer i gennem. Vedbæk Park Vest er også tegnet og udviklet af Danielsen Architecture, hvilket har givet en rød tråd mellem de to nabolag.

Vedbæk Park Vest har ligesom Vedbæk Park Øst også solafskærmning i trælammer ved vinduer og døre, der sikrer ensartethed i området. Det unikke ved Vedbæk Park Vest er nabolagets grå facade i skifertegl. Skifer er en finkornet, robust og meget smuk bjergart med stor holdbarhed. Faktisk kan en facade af skifer holde i mere end 100 år. Og så er den stort set uden vedligeholdelse.
Indenfor kommer det nordiske islæt til udtryk med rene linjer, efterprøvede planløsninger og lyse trægulve, der løber igennem hjemmet og skaber et ensartet udtryk.

Et hjem med plads til livet

Vedbæk Park byder på svanemærkede boliger med plads til livets mange glæder. Her har beboerne fået et gennemlyst hjem med store vinduer, hvor de kan bo hele livet.
Der er plads til flere forskellige familieformer med de to boligtyper som nabolaget tilbyder. Rækkehusene er i to og tre plan og med et boligareal på 120-161 kvm. Fælles for de to boligtyper er, at de begge har en gennemlyst stueetage med udgang til rækkehusenes to terrasser, hvor beboerne kan nyde udelivet hele året rundt. Treplans boligerne har udover de to terrasser i stueetagen også en tagterrasse på tredje etage, hvor der er adgang fra husets fjerde værelse med walk-in-closet, som gør tredjeetagen oplagt som forældreafdeling.

De nybyggede rækkehuse i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet. Det betyder at familierne har fået de bedste rammer til at skabe det gode liv med et sundt hjem og et godt indeklima.

På www.ecolabel.dk kan du læse meget mere om svanemærkning i Danmark.

Se mere om Bonava