Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lindealléen

Lindalléen, Hillerød

En skyfri himmel, latter og røde kinder efter en dag i det grønne. Lindealléen ligger i Ullerødbyen og her bliver du en del af et nabolag, der afspejler en samhørighed med områdets smukke natur.

Lindealléen er en del af Ullerødbyen, som er Hillerøds nye grønne bydel, og her kan du bo i lyse, smukke ejerlejligheder med altan og udsigt. I Lindealléen går privatliv og fællesskab hånd i hånd, så selvom du bliver en del af et dejligt nabolag, er der stadig plads til, at du og din familie kan være jer selv. Ullerødbyen er et livligt og trygt kvarter med både børn og ældre, og skole samt daginstitution i gåafstandLindealléen er en del af Ullerødbyen, som er Hillerøds nye grønne bydel. Lindealléen består af fire etaper, og hver etape byder på fem etager med fire forskellige lejlighedstyper. De forskellige hjem er på 74-107 kvm. med 2-4 værelser, så her er plads til både den lille og større familie. Hvert hjem har privat altan eller terrasse med sol og udsigt over kvarteret. 

Hjertet i Ullerødbyen er et stort fælles landskabsrum, Fælleden, der byder på et varieret landskab med vandløb, søer, solitære træer og lunde – samt rekreative aktiviteter og legeplads. Et frirum, hvor grænsen mellem by og natur sløres.

Ullerødbyen er et livligt og trygt kvarter med både børn og ældre, og skole samt daginstitution i gåafstand. Her er plads til beskidte gummistøvler og masser af hygge, da dette er et nabolag, hvor natur og byliv går op i en højere enhed.

Vi har været til stede i Ullerødbyen længe, og har også bygget familievenlige rækkehuse i nabolaget. Under referencer kan du se Regnbuen og Solbærhaven, der er to-plans rækkehuse, samt Hindbærhaven, der er et-plans rækkehuse.