amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 6,

Gavlbolig med tagterrasser og udsigt over søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.995.000 kr.
Størrelse
161 m²
Byggegrund
105 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.802 kr.
Reserveret

Rækkehuse, Ralphs Vænge 6,

Gavlbolig med tagterrasser og udsigt over søen

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af fra hverdagens stress. Tag en god bog under armen find dit yndlingssted i dit nye, gennemlyste hjem.

I denne store gavlbolig har du 161 kvm at boltre dig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et tre gode værelser samt et master bedroom, hvor lyset kan nydes på de to tagterrasser.

Entré

I entréen finder du vaskemaskinen og tørretumbleren, hvilket er praktisk efter en udfordrende løbetur i skoven.

Køkken/alrum

I det gennemlyste køkken/alrum har du et stort køkken til kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Stue giver gode muligheder for at indrette med en hyggelig sofaafdeling, hvor hele familien kan samle sig under tæpper og med varm kakao efter en dejlig tur i skoven.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan, så du og din familie får mest muligt ud af dagslyset og de grønne omgivelser.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her skal du blot vælge om udsigten skal være til søen eller fredskoven, Der er mulighed for at indrette en praktisk walk-in closet, og desuden finder du et skønt forældresoveværelse med bruseniche.

Toilet og badeværelse

I stuen har du toilet til gæsterne, mens der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet, og da hjemmet er Svanemærket, er armaturerne selvfølgelig vandbesparende.

Terrasse

Fra stuen kan du gå ud på terrassen og nyde udsigten over søen, mens du fra køkkenet har endnu en terrasse i forhaven, så det er altid muligt at finde en lækrog. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen op og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel på de varme sommerdage eller til den helt store grillmiddag med naboerne.

Faciliteter

I dette hjem finder du et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring. Du har også et skur i forhaven med plads til barnevognen eller den trehjulede cykel.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale