amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2schools2schools2search2semi_attached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 36,

Åben stue og eventyr i skoven

Kom indenfor

Rum
4
Størrelse
122 m²
Pris
4.695.000 kr.
Byggegrund
100 m²
Ejerudgift
4.226 kr.
Boligtype
Rækkehuse
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 36,

Åben stue og eventyr i skoven

Dette svanemærkede hjem er kendetegnet ved ét åbent, gennemlyst stueplan, stort køkken, to hyggelige terrasser samt tre gode værelser. Glæd dig til at nyde de lune sommeraftener med venner og naboer.

Dette hjem er en boligtype A på 122 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det en skøn familiebolig. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til festlige lejligheder både inde og ude.

Entré

Din entré er praktisk indrettet med både vaskemaskine og tørretumbler samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et lyst køkken med god plads til at kreere de store middage. Den store stue ligger i forlængelse af køkkenet, og her er plads til både spisebord og hyggelig sofagruppe. Under trappen finder du et praktisk depot med plads til støvsuger og kasserne med julepynt.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre, som åbner ud til for- og baghaven. Det skaber en naturlig forlængelse af det åbne stueplan, og lukker luft og fuglesang ind.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser, der alle har fransk altan. Der er mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. Det store badeværelse på førstesalen er indrettet i samme stil, og her er plads til at starte dagen på en god måde.

Faciliteter

Da dette hjem er Svanemærket, er de anvendte armaturer naturligvis vandbesparende, og de hårde hvidevarer er alle af energimærkning A.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os