amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Hvis du køber et rækkehus i Søhusene inden 1. december får du nu 200.000 kr. i rabat.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 28,

Rummelige tagterrasser og udsigt til søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.995.000 kr.
Størrelse
161 m²
Byggegrund
126 m²
Rum
5
Ejerudgift
4.837 kr.
Til salg

Rækkehuse, Ralphs Vænge 28,

Rummelige tagterrasser og udsigt til søen

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af fra hverdagens travlhed. Tag et magasin under armen og find dit yndlingsspot i dit svanemærkede hjem.

Denne gavlbolig byder på 161 kvm at boltre sig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra leg med legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et tre gode børneværelser samt et master bedroom, hvor udsigten kan nydes på én af de to tagterrasser.

Entré

Du træder ind gennem hoveddøren, hvor du mødes af en lys og indbydende entré. Entréen er praktisk indrettet med vaskemaskine og tørretumbler, samt en bøjlestang til overtøjet.

Køkken og stue

I den gennemlyste stueetage har du et stort køkken med plads til at prøve nye, spændende opskrifter af samt en dejlig stue. Stuen kan du indrette helt efter dit eget ønske og kreativitet. Du kan nemt skabe en rigtig hyggekrog med en stor sofa eller stille op til den helt store børnefødselsdag, med et langbord ned gennem stuen.

Værelser

På førstesalen finder du tre soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. I alle værelserne er der desuden en skøn fransk altan, hvorfra du kan nyde det grønne nabolag.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad lyset og luften strømme ind i dit master bedroom. Fra den ene af tagterrasserne kan du nyde den uforstyrret udsigt til søen, mens den anden side byder på nabolagets eventyrlige natur. Og i dit helt eget master bedroom, har du selvfølgelig også et badeværelse samt muligheden for at indrette et walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stuen, mens der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er svanemærket, er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

I stueetagen har du udgang til terrassen fra stuen og yderligere en flisebelagt terrasse ved køkkenet. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen op og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel, når det er din tur til at holde grillmiddagen.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og da dette er en gavlbolig, har du glæden af to ekstra vinduer.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Søhusene

Søhusene byder på arkitekttegnede hjem med plads til livets mange glæder i trygge omgivelser. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor det gode liv leves med skoven i baghaven. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale