amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehus i Vedbæk Park

Rækkehus i Vedbæk Park

Hvis du, som så mange andre, også leder efter et rækkehus i Vedbæk, så bygger vi netop nu familievenlige rækkehuse i Vedbæk. Med et rækkehus i Vedbæk Park bliver du en del af et børnevenligt og grønt nabolag, hvor du kan glæde dig til en hverdag fyldt med hygge og masser af aktiviteter.

Vores nybyggede rækkehuse i Vedbæk Park er svanemærkede, hvilket sikrer, at dit nye hjem opfylder skrappe energikrav og desuden er varmeudgifterne i bund. Det giver god, grøn samvittighed, et behageligt indeklima og en fornuftig boligøkonomi.

Med et rækkehus i Vedbæk Park får du en hverdag med åbne plan og skoven i baghaven. De familievenlige og bæredygtige rækkehuse skaber en god og tryg ramme for dig og din familie. Du kan trygt lade børnene lege i haven, mens du slapper af i køkkenet og forbereder næste uges gøremål.

Et nybygget rækkehus kræver minimal vedligeholdelse, og det betyder, at du har mere tid til familien. Der er plads til både store og små i et af vores rækkehuse i Vedbæk Park. Den daglige logistik spiller desuden en væsentlig rolle som børnefamilie, og med et rækkehus i Vedbæk Park, er du tæt på både skole og daginstitutioner. Det gør din nye hverdag lidt lettere.

 

Rækkehuse i Vedbæk Park