amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Vedbæk

Rækkehus i Vedbæk

Nye rækkehuse i Vedbæk

Vi bygger lige nu familievenlige rækkehuse i Vedbæk. Rækkehusene er beliggende i det forhenværende Henriksholm. Rækkehusene bliver Vedbæks første svanemærkede boliger og ligger smukt i fredskoven.

Med et rækkehus i Vedbæk kan du glæde dig til at blive en del af et hyggeligt og aktivt nabolag. Her mødes privatlivets og fællesskabets glæder midt i smuk natur.

Lokalområdet

Vedbæk har masser af charmerende caféer, sjove indretningsbutikker og om sommeren kan du nyde solens stråler og en is på lystbådehavnen. Du kan også pakke en picnickurv og forkæle familien. Når kulden bider i kinderne eller regnen vælter ned, kan naturens kræfter nydes indenfor i varmen gennem rækkehusets store vinduespartier med en kop varm chokolade i hånden.

Vedbæk rummer et stort og varieret udbud af fritidsaktiviteter. Du kan glæde dig til gode gå- og løbeture i det skønne område, helårsbadning, sejlads, golf, tennis, eller måske du foretrækker fodbold? Mulighederne er mange og valget er dit. Vedbæk er børnevenligt, så hvis du har børn, kan du lade dem udforske skoven lige udenfor dit nye hjem, eller lade dem prøve kræfter med legepladsens udfordringer.   

Vedbæk er et charmerende område tæt på København, skøn natur og grønne områder. Og Øresund er let tilgængelig. Velkommen til Vedbæk.

Vores nye rækkehuse i Vedbæk

Find jeres nye hjem i Vedbæk

Vi bygger nyt nabolag i