Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Filmhusene bolig 37, 4 soveværelser, 147 m²

Eftermiddagssol på tagterrassen og gode børneværelser

Slå benene op og nyd en god bog på din tagterrasse, mens børnene leger i nabolaget. I dette svanemærkede hjem har du plads til familien i omgivelser, som indbyder til mange forskellige aktiviteter.

Denne boligtype D er et lyst hjem i to etager på 147 kvm, som giver plads til familien med tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem de store vinduespartier, spiseplads i køkkenet, sammenhængene og åbent stueplan, og udsigt over nabolagets dynamiske omgivelser.

Entré

Du træder ind i en praktisk entré med bøjlestang til overtøjet, hvor du mødes af det dejlige lysindfald og udsigten til det grønne kvarter. Den trehjulede cykel, ski, klapvognen kan du opbevare i det praktiske skur, med en overdækning til cyklerne. Skuret er placeret i forhaven tæt ved hoveddøren.

Køkken med spiseplads

I dette hjem har du et dejligt vinkelkøkken med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads ud mod forhaven.

Stue

Stuen ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over nabolaget, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet med gulvvarme, så både store som små fødder holdes lune.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i klassisk, skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På første sal har du tre værelser, hvoraf det ene har en smuk dobbelthøjde, som giver et smut lys og spændende indretningsmuligheder.

Master bedroom eller stue

På øverste etage kan du indrette et master bedroom eller en dejlig stue. Uanset hvordan du vælger at indrette rummet, har du en fantastisk udsigt ud over Flyvestation Værløse samt tilhørende, sydvendt tagterrasse med plads til fordybelse.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den sydvendte terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. Blæser det for meget på denne terrasse, kan du altid flytte om i din forhave og finde en god bog frem. Her kan du også kan åbne op indtil køkkenet, så du nemt kan komme til og fra køkkenet.

Faciliteter

Dit svanemærkede hjem opvarmes via gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaringsplads i depotrummet under trappen samt i skuret i forhaven, hvor du kan stille barnevognen eller den trehjulede cykel.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.295.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
147 m²
Grund
103 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
4.632 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere