Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Lejlighed Køge

Lejlighed Køge

Leder du efter en nybygget lejlighed i Køge? Vi bygger netop nu lejligheder i området. Med sin placering ca. 40 minutter fra København er Køge den ideelle by for dig, der leder efter en nybygget lejlighed i et bynært område, der samtidig har masser af nærmiljø.

Lejligheder til salg i Køge

Køge er en gammel købstad med huse i bymidten helt tilbage fra 1500-tallet. Der er liv og glade dage på torvet, og en nylig udbygning af Køges gågade har gjort, at her nu er alle de shopping-, spise- og kulturmuligheder, hjertet kan begære.

Køge har det hele – både byliv og skøn natur. Og så ligger byen tæt på København. Køge har imidlertid et rigt erhvervs- og kulturliv og er det ideelle sted for dig, der gerne vil have alle fordelene ved en større by, men samtidig have naturen lige i baghaven. Med en lejlighed i Køge Kyst får du det bedste fra to verdener – et nybygget hjem med udendørs arealer, der lægger op til socialt samvær med dine naboer i det omfang, du har lyst til det. Uanset om du flytter til Køge som en del af en børnefamilie eller i en konstellation uden børn, vil du helt sikkert trives i et hjem skabt af Bonava. 

Oplev nabolaget i Køge

Bonavas nybyggede lejligheder i Køge er familievenlige hjem, der ligger i det naturskønne område omkring Køge Kyst. Her kan du glæde dig til at flytte ind i en af de lyse lejligheder og nyde lyden af vandet og det særlige lys, du kun finder tæt på havet.   

Fra din nye lejlighed kan du let udforske de mange charmerende områder i og omkring Køge. Når solen står højt på himlen, kan du snøre løbeskoene og løbe en tur omkring Søndre Strand. Her kan du nyde en kold dukkert i årets varme måneder – eller hvad med en let frokost på en hyggelig café i godt selskab? Køge har det hele; højt til himlen, byliv og natur. Og hvis du hopper på toget, er du i Danmarks hovedstad på ganske kort tid. 

Vores nye lejligheder i Køge

Find jeres nye hjem i Køge

Vi bygger nye nabolag i

Bo i ny lejlighed i Køge

En ny lejlighed i Køge skabt af Bonava er ikke bare en lejlighed. Den er et hjem – et sted, du kan smide både sko og hæmninger. Et sted, du kan puste ud efter en lang dag. Et sted, du kan grine sammen med dine nærmeste. Et sted, hvor du kan skabe dine egne traditioner. Det er en helt særlig følelse forbundet med at komme hjem. Den følelse går lige i maven, og det er den, vi lever for hos Bonava. Den kan ikke forklares – den skal mærkes. Og forhåbentlig mærker du den i en af vores lejligheder i Køge. 

Lejlighederne er indrettet lyst og familievenligt i ressourceeffektive og bæredygtige materialer. Dit nye hjem kræver dermed minimal vedligeholdelse og har samtidig et sundt indeklima. Det er godt for både dig og miljøet. Samtidig er udearealerne med til at passe på miljøet. Ud over at indbyde til fællesskab for jer, der bor der, bidrager de nøje udtænkte udendørsarealer til den lokale biodiversitet. Når der er plads til, at planter og dyr kan trives, er der endnu større sandsynlighed for, at mennesker også vil blomstre her. 

Nybyggede lejligheder i Køge 

Med en nybygget lejlighed i Køge får du tid til at nyde alle de små ting i hverdagen. Her er både hus- og hjerterum – og plads til fællesskabet, for hos Bonava har vi nemlig fokus på både de indre og de ydre rammer. Vi lægger mange kræfter i at skabe udendørsarealer, der indbyder til socialt samvær, så du og dine naboer kan mødes uformelt og, hvis I har lyst, skabe jeres egne traditioner i boligforeningen. For et hjem er nemlig meget mere end blot fire vægge – det er også alt det omkring hjemmet. Inklusive naboerne. 

Lokalområdet - opdag Køge

I Køge kombineres nyt og gammelt, og det er blandt andet det, der er med til at gøre byen så charmerende. Gå på opdagelse i den gamle middelalderby, der er meget velbevaret takket været  Køge Byråds tradition for bevaring og byforbedring. Vidste du, at Køge har det ældst fungerende Rådhus i landet? Det er fra 1552 (Koegearkiverne.dk), og samtidig kan byen også prale af at have Danmarks ældst daterede bindingsværkshus. Det stammer helt tilbage fra 1527 og kaldes, meget passende, ”Det gamle hus”. (Visitkoege.dk).

Når du har udforsket den historiske bydel, kan du kigge forbi Strædet i Køge, der er et helt nyt handelsstrøg, som ligger i forbindelse med den eksisterende gågade. Her er masser af butikker og restauranter, og er du i humør til at se en film, har byens store, nye biograf højst sandsynligt noget, du har lyst til at se. Efter byvandringen er ovre, kan du glæde dig til at komme hjem til en splinterny lejlighed. 

Trænger du til en tur til landets hovedstad, kan du tilbagelægge de omkring 40 km i S-toget på ca. 50 minutter. Og fra december 2018 går det endnu hurtigere, når Danmarks første højhastighedsbane – endnu en danmarksrekord til Køge – bliver indviet. Blot 25 minutter kommer det så til at tage fra Køge til København. 

Køge har altså alt kørende for sig, endda også bogstaveligt talt, så hvorfor ikke springe til nu og sikre sig en af vores nye, lyse og familievenlige lejligheder i Køge Kyst? Velkommen hjem til Køge.

Om Bonava

Hos Bonava har vi skabt hjem – og nabolag – i mange år. Efter at have været eom bonava del af NCC i en årrække blev vi i 2016 en selvstændig virksomhed. En virksomhed, hvis rejse mod lyse, familievenlige boliger med sociale og miljømæssige værdier allerede begyndte i 1930’erne. Siden da har vi skabt mange rækkehuse og lejligheder. Boliger, der alle er hjem for familier eller par i dag, der hver har formet et hjem med sine personlige skikke og traditioner.  

Når du køber et hjem fra Bonava, står vi bag dig hele vejen. Lige fra den endelige underskrift, til du træder ind ad døren i den færdige bolig. Og endda videre endnu. For skulle der være noget i dit nye hjem, som ikke er som forventet, kan du altid kontakte os. Når der er gået et år, fra byggeriet er blevet færdigt, kontakter vi dig for at høre, om alt er, som det skal være. Og det gør vi igen fem år efter færdiggørelsen. Bare så der er styr på alle detaljer. 

Bonava skaber familievenlige, aktive og sociale nabolag og nærområder, der passer til dig og den livsstil, du har og fører. Det afspejles i alle vores boliger – også dem i Køge. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere