amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 12 V, 9. E Fælledudsigten I

Solgt

Hannemanns Allé 12 V, 9. E, 3 rum, 108 m²

2 altaner og enestående udsigt

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Størrelse
108 m²
Rum
3
Etage
9 af 10
Indflytning: Q1 2017
Faciliteter::
Elevator
Solgt

Hannemanns Allé 12 V, 9. E, 3 rum, 108 m²

2 altaner og enestående udsigt

Storslået udsigt, grønne omgivelser og et hyggeligt hjem er kendetegnene for denne bolig. Glæd dig til at vågne op til himmel og horisont hver dag, da lejligheden er beliggende på 9. etage.

Her kan du bruge tiden på de ting, der gør dig glad, da dit nye hjem kræver minimal vedligeholdelse. Ejerlejligheden er en type E på 108 kvm fordelt på 3 værelser med privat, østvendt altan - så du rigtig kan nyde luften og naturen i Ørestad.

Velkommen ind i Fælledudsigten

Med en lejlighed i Fælledudsigten behøver du ikke vælge mellem natur eller by – i stedet kan du nyde det bedste fra begge verdener. Din cykel parkeres let og bekvemt i cykelstativerne i nærheden af hoveddøren eller i den overdækkede cykelparkering. Fælledudsigten danner rammen om en aktiv hverdag, med masser af lys, luft og en fantastisk udsigt til grønne omgivelser, mens du stadig bor i byen.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med de omkringliggende omgivelser. Alle materialer er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage.

Entré

Man føler sig med det samme tilpas, når man træder ind i boligen. Lejligheden har en varme og hygge, som gør, at du altid kan glæde dig til at komme hjem. Fra entréen kan du hurtigt fornemme boligens smukke lysindfald. I den rummelige entré er der mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Køkken/alrum

Det kvadratiske og lyse køkken/alrum byder på et hvidt og praktisk køkken samt en lys stue.

Stue

Fra den lyse stue er der direkte udgang til dine to altaner, hvoraf den ene er østvendt, så du rigtig kan nyde morgenkaffen i sommersolens varme. Dette hjem giver dig og familien lys og luft til at leve livet.

Soveværelser

Lejligheden byder på to gode soveværelser med mulighed for indretning med skabsvægge.

Badeværelse

Badeværelset er i lys og klassisk skandinavisk stil med bruseniche og en praktisk vaskesøjle. Og så har badeværelset selvfølgelig gulvarme til at lune fødderne, som skaber en luksus i hverdagen.

2 altaner

Denne lejlighed rummer hele to altaner, der begge er overdækket, hvilket betyder, at du altid kan finde en lækrog. Boligen giver dig altså plads til både hverdag og fest. Altanerne fungerer som en forlængelse af boligen, særligt i de varme måneder. Nyd en god bog i solen eller inviter vennerne over til grillhygge. Dette er udeliv, når det er allerbedst.

Fælles tagterrasse

Fælledudsigtens store fælles tagterrasse danner rammen for nye venskaber og tætte naboskaber blandt beboerne. Du finder den fælles tagterrasse på 5. sal, hvor du kan nyde den spektakulære udsigt ud over Ørestad. Her kan du fejre fødselsdage eller mødes med naboerne hen over en middag - og er vejret dårligt, så er der også et skønt fællesrum tilgængeligt.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledudsigten I

Sol hele dagen og udsigt mod alle verdenshjørnerne fra den fælles tagterrasse på femte sal. Fælledudsigten ligger mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

At bo i et bilfrit område

Hvordan parkerer man i Arenakvarteret? Læs mere

Fælles tagterrasse

Sommerdage med sol og udsigt samt middage i godt selskab. Læs mere

Det nye nabolag

I Fælledudsigten går privatliv og fællesskab hånd i hånd. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere