Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Hannemanns Allé 4L, 5 soveværelser, 116 m²

Fælledhusene bolig 41

Velkommen til et børnevenligt kvarter i naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus er en skøn og sydvendt gavlbolig på 116 kvm – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til trygge og grønne omgivelser

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled og Byfælleden som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type C på 116 kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan. Her får du den effektivt indrettet bolig med mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov. Boligen har desuden et tilhørende skur til cykler eller barnevogn.

116 kvm gavlbolig med plads til udfoldelse – 41 C

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, sydvendte terrasse og have. Den rummelige terrasse fungerer i sommerperioden som en forøgelse af spiseområdet – her kan du nyde de lange sommeraftener med grill og hygge. Stueetagen har desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

3 gode soveværelser

På førstesal finder du en dejlig lys, vinklet stue samt et godt værelse. Førstesalen er indrettet, så hver kvadratmeter effektivt udnyttet og viklen i stuen giver mulighed for at indrette en kontorplads. Stuen har en desuden en skøn fransk altan, som giver et dejligt lysindfald og udsigt over det grønne kvarter. Husets øverste etage byder på et lyst soveværelse samt endnu et godt værelse. Her finder du også husets funktionelle og lækre badeværelse med praktisk vaskesøjle.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Størrelse
116 m²
Soveværelser
5

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter