amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2

Hannemanns Allé 4L Fælledhusene II

Solgt

Hannemanns Allé 4L, 5 rum, 116 m²

Fælledhusene bolig 41

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
116 m²
Rum
5
Indflytning: Q4 2016
Solgt

Hannemanns Allé 4L, 5 rum, 116 m²

Fælledhusene bolig 41

Velkommen til et børnevenligt kvarter i naturvenlige omgivelser – kun 6 metrostop fra Kgs. Nytorv.

Dette rækkehus er en skøn og sydvendt gavlbolig på 116 kvm – og med skole og børneinstitution under 200 meter fra din hoveddør – er det den perfekte familiebolig.

Velkommen til trygge og grønne omgivelser

Fælledhusene er beliggende i Nordre Fælledkvarteret, Ørestad Syd. Kvarteret byder på 56 nye rækkehuse i 3- og 3½-plan med Kalvebod Fælled og Byfælleden som nærmeste nabo. Fælledhusene skaber plads til hele familien – både inde og ude. Dette rækkehus er en type C på 116 kvm fordelt på 3 lyse og luftige plan. Her får du den effektivt indrettet bolig med mulighed for både fællesområder samt separat børne- og voksenafdeling, alt efter behov. Boligen har desuden et tilhørende skur til cykler eller barnevogn.

116 kvm gavlbolig med plads til udfoldelse – 41 C

I stueetagen træder du ind i en praktisk entré. Herfra er der indgang til det store, lyse køkken/alrum. Køkken/alrummet udgør husets hjerte og lægger op til socialt samvær med familie og venner. I forlængelse af køkken/alrummet ligger den skønne, sydvendte terrasse og have. Den rummelige terrasse fungerer i sommerperioden som en forøgelse af spiseområdet – her kan du nyde de lange sommeraftener med grill og hygge. Stueetagen har desuden et gæstetoilet samt et depotrum.

3 gode soveværelser

På førstesal finder du en dejlig lys, vinklet stue samt et godt værelse. Førstesalen er indrettet, så hver kvadratmeter effektivt udnyttet og viklen i stuen giver mulighed for at indrette en kontorplads. Stuen har en desuden en skøn fransk altan, som giver et dejligt lysindfald og udsigt over det grønne kvarter. Husets øverste etage byder på et lyst soveværelse samt endnu et godt værelse. Her finder du også husets funktionelle og lækre badeværelse med praktisk vaskesøjle.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Fælledhusene II

På grænsen mellem Kalvebod Fælleds vilde savanne og Royal Arenas internationale oplevelser ligger Fælledhusene II. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os