Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2

Arenakvarteret

Arenakvarteret-royal_arena2.jpg;62be5503-912d-e611-80c7-000d3a20b4c7;66be5503-912d-e611-80c7-000d3a20b4c7;1

Grønne naturarealer og internationale begivenheder

I Arenakvarter kan du gå tur på den vilde savanne på Kalvebod Fælled eller nyde Byfælleden, der strækker sig som et grønt flodleje ind i kvarteret – med en lille bæk, der snor sig og skaber liv.

Nordre Fælledkvarteret er en del af Arena Kvarteret, og her finder du det perfekte alternativ til forstadslivet. Du kommer til at bo centralt i Ørestad Syd, og et spændende caféliv ved Royal Arena er blot en gåtur væk. Her er også store internationale oplevelser i vente. I Arenakvarteret opløses grænserne mellem urbanitet og grønne, åbne vidder. Området bliver i stedet en smeltedigel med bolig-, erhvervs- og aktivitetsområder – blot 6 metrostop fra Kongens Nytorv. Når det nye, urbane nabolag står færdigt, vil det rumme 181 nye hjem, som bliver et miks af rækkehuse og ejerlejligheder.

Her er noget for enhver

I det dynamiske Arenakvarter findes der oplevelser for både børn og voksne i Ørestads nye skøjtehal med tumblebane for de mindste og ishockeytræning. Hvis du er lidt usikker på benene er det også muligt at kigge på fra sidelinjen – lige meget hvad, bliver du let en del af lokalområdet. Dette område er for dig, der ønsker en komfortabel og urban livsstil uden at gå på kompromis med naturskønne omgivelser.

Kend dit nabolag

26
caféer og restauranter
1
integreret daginstitution
5
minutter til shopping og indkøb
1
Royal Arena
1
skøjtehal
6
metrostop til Kongens Nytorv

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Arenakvarteret

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.

At bo i et bilfrit område

Hvordan parkerer man i Arenakvarteret? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere