Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Arenakvarteret

Arenakvarteret

Arenakvarteret

Grønne naturarealer og internationale begivenheder

I Arenakvarter kan du gå tur på den vilde savanne på Kalvebod Fælled eller nyde Byfælleden, der strækker sig som et grønt flodleje ind i kvarteret – med en lille bæk, der snor sig og skaber liv.

Nordre Fælledkvarteret er en del af Arena Kvarteret, og her finder du det perfekte alternativ til forstadslivet. Du kommer til at bo centralt i Ørestad Syd, og et spændende caféliv ved Royal Arena er blot en gåtur væk. Her er også store internationale oplevelser i vente. I Arenakvarteret opløses grænserne mellem urbanitet og grønne, åbne vidder. Området bliver i stedet en smeltedigel med bolig-, erhvervs- og aktivitetsområder – blot 6 metrostop fra Kongens Nytorv. Når det nye, urbane nabolag står færdigt, vil det rumme 181 nye hjem, som bliver et miks af rækkehuse og ejerlejligheder.

Her er noget for enhver

I det dynamiske Arenakvarter findes der oplevelser for både børn og voksne i Ørestads nye skøjtehal med tumblebane for de mindste og ishockeytræning. Hvis du er lidt usikker på benene er det også muligt at kigge på fra sidelinjen – lige meget hvad, bliver du let en del af lokalområdet. Dette område er for dig, der ønsker en komfortabel og urban livsstil uden at gå på kompromis med naturskønne omgivelser.

Kend dit nabolag

26 caféer og restauranter
1 Royal Arena
5 minutter til shopping og indkøb
6 metrostop til Kongens Nytorv
1 integreret daginstitution
1 skøjtehal

Daginstitution og skole

Har du børn, skal du ikke bekymre dig om den daglige logistik, da den kommende skole og daginstitution ligger under 200 meter fra din hoveddør. LilleArena er en daginstitution med pædagogisk idræt som profil, hvor der lægges vægt på inddragelse af elementer fra idræt, leg og bevægelse. Og få minutters gang fra daginstitutionen finder du den nye 3-sporet skole med KKFO og klub, der forventes klar til marts 2018.

Kultur og oplevelser

Er vejret gråt og trist, er der masser af muligheder inden for kultur og underholdning – så du kommer ikke til at kede dig. Udover Royal Arena, der byder på diverse sports- og internationale begivenheder, kan du også finde inspiration til din og børnenes læsning på Ørestad bibliotek. Ørestad byder også på en stor biograf i Fields, et kulturhus samt musikbegivenheder i DR’s Koncerthus.

Transport

Hvad enten du vælger offentlige transportmidler, bil eller cykel, er det både hurtigt og nemt at komme til og fra Arenakvarteret. Metrostationen Ørestad finder du ca. 10 minutters gang fra din hoveddør, og en ny station er planlagt ved Royal Arena. Regionaltoget holder ved Ørestad Station, og giver dig mulighed for at rejse til familien i Jylland eller shopping i Sverige. Vil du hellere nyde turen på cykel, så er der en sikker cykelvej ind til centrum. Endelig kan du på få minutter i bil nå Øresundsmotorvejen, og videre til f.eks. lufthavnen.

Unikke egenskaber

I Ørestad udbygges der hele tiden og det nye område er både spændende og livligt. Her kan du nyde forstadslivet med egen have, og prismæssigt får du fortsat meget for pengene i Ørestad sammenlignet med city. Samtidig får du glæden af de grønne områder med spændende natur og en kort cykeltur til vandet uden at gå på kompromis med bylivets glæder og praktik.

Interessepunkter

Interessepunkter

Vores projekter i Arenakvarteret

Er dette et område for dig?

Skriv dig op her, så kontakter vi dig med mere information om det nye nabolag.

At bo i et bilfrit område

Hvordan parkerer man i Arenakvarteret? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere