Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Længehuset 1. sal, O, 3 soveværelser, 110 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: Maj 2019

Aftenhygge på altanen og gåtur på fælleden

Åben planløsning, rummeligt køkken/opholdsrum og vestvendt altan kendetegner dette hjem på 110 kvm. Længehuset 30 er et hjem for dig, som ønsker at bo i grønne omgivelser, tæt på indre bys muligheder.

Denne ejerlejlighed ligger godt placeret på første sal i den sydlige længe og er en boligtype O. Her kan du glæde dig til en hverdag med lys og luft i et socialt nabolag med badestrand og en nyanlagt vig. Dette hjem giver plads til at leve livet både inde og ude.

Entré

Træd indenfor lejlighedens lyse entré. I entréen er plads til at indrette med garderobeskabe, så du kan komme af med sportstasken efter en tur på tennisbanerne. Entréen er beklædt med et lyst gulv, der løber gennem hele lejligheden og skaber en smuk sammenhæng.

Køkken

Dit nye køkken er indrettet med hvide elementer fra HTH og en rengøringsvenlig bordplade. Her er god plads til at kaste dig ud i madlavningen, når du inviterer til middage.

Stue

Stue og køkken udgør et samlet lyst rum med et skønt lysindfald gennem det store gulv-til-loft vindue. Det rummelige køkken/alrum giver dig gode muligheder en personlig indretning, hvor der er plads til både en sofakrog eller stort spisebord.

Altan

Fra stuen har du udgang til din rummelige altan, som kan fungere som en ekstra stue i sommermånederne. Glæd dig til at invitere vennerne på grillmiddage og nyde de lune sommeraftener.

Soveværelser

I denne lejlighed finder du tre soveværelser med mulighed for at indrette med garderobeskabe. Du har to store og østvendte værelser, hvor du kan glæde dig til at vågne til sol i ansigtet. I det mindste værelse har du en skøn fransk altan med udsigt over nabolaget.

Badeværelse

Badeværelse ligger praktisk placeret midt i lejligheden og er i klassisk skandinavisk stil. I badeværelset har du en flisebeklædt bruseniche samt en integreret vaskesøjle med vaskemaskine og tørretumbler af minimum energimærkning A++.

Faciliteter

Længehuset har en grøn profil, hvilket betyder at alle armaturerne i dit hjem naturligvis er vandbesparende. Dit nye hjem er desuden opvarmet via gulvvarme, så små og store fødder holdes lune i de kolde måneder. Og du har et depotrum i kælderen til opbevaring.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
110 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.547 kr.
Etage
1 af 3

Kontakt os

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Her er et rigtigt godt fælleskab

Jørgen Schou og hans kone faldt først for et treetagers rækkehus i Havnevigen på Islands Brygge, men byttede efterfølgende boligen til en stor, lys lejlighed i samme nabolag. Her fortæller Jørgen om processen fra et personligt og fagkyndigt perspektiv. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere