Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Rundholtsvej 11, 1.tv. (bolig 30), 3 soveværelser, 110 m²

Tre soveværelser og kig til havneløbet

Med et gennemstrømmende lysindfald, moderne og holdbare materialer samt en eminent beliggenhed på Islands Brygge er denne lejlighed for jer, der ikke vil gå på kompromis med jeres hjem.

Længehuset har med sin frie placering ved siden af Nyttehaverne et fremragende lysindfald, som alle 35 lejligheder nyder godt af. Denne lejlighed på første sal er ingen undtagelse, hvor en åben planløsning i kombination med store vinduespartier mod øst og vest sikrer et gavmildt lysindfald dagen igennem. Det store opholdsmiljø har vestvendte vinduer samt terrassedør til altanen, så her falder lyset, når I er hjemme til at nyde det. Køkkenet og stuen i ét sammen med den rummelige entré skaber et åbent rum, hvor der er plads til at invitere familie og venner til tapashygge omkring langbordet med en god Rioja i glasset. Køkkenets hvide HTH-elementer og hvide bordplade med elegant sort kant blender diskret ind i opholdsrummets øvrige nordiske æstetik. Badeværelset er ligeledes flot indrettet med grå fliser og vandbesparende Hansgrohe-armaturer, ligesom her er installeret vaskesøjle. Mod øst ligger de to store soveværelser, mens der fra stuen er adgang til et mindre, vestvendt soveværelse.

Private og fælles områder

Altanen er en skøn tilføjelse til de private rum i hjemmet og byder på udsigt over fællesarealerne og kig mod havneløbet. Har I lyst til en snak med naboerne i Havnevigen, er det bare at søge over til de fælles områder med plads til at grille eller gå ned til stranden, for her er med garanti masser af liv, så snart solen er viser sig. Længehuset er bygget med parkeringskælder, hvor der kan tilkøbes P-plads, og også cyklen kan holde tørt og varmt. Derfor er der i stedet for asfalt med p-båse omkring ejendommen blevet plads til flere grønne områder til glæde for beboerne.

Nærmiljøet

Længehuset er sidste byggeri i Havnevigen på Islands Brygge, hvor både Fælleden og Havneløbet spiller en stor rolle i nærmiljøet. Derfor er det oplagt, at naturen, uanset om det er til lands eller vands, kommer til at være en aktiv deltager i jeres hverdag. Samtidig er det til jeres fordel, at områdets byfornyelse er ved at nå til vejs ende, så I dermed får et nyt hjem i et etableret kvarter. En anden klar fordel er kvarterets nærhed til resten af København, hvor en cykeltur på mindre end 10 minutter bringer jer til Indre By, Vesterbro eller Christianshavn.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Stuer
1
Størrelse (BBR)
110 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.547 kr.
Etage
1 af 3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Området tilbyder

1
vig med badestrand
5
min. til caféer og restauranter
3
daginstitutioner
1
skole
200
meter til indkøb
1
Amager Fælled
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere