Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Udsolgt

Golf Residence III

Stor rummelighed og omgivet af naturen

Slå dørene op til den store altan og nyd din morgenkaffe udendørs med udsigt til Fredskov og golfbane. Her får du en skøn ejerlejlighed i Furesøs enestående natur, som indbyder til en aktiv livsstil.

Golf Residence III er beliggende på Farum Kaserne, hvor du kan glæde dig til at blive en del af et hyggeligt og charmerende nabolag. Lejlighederne er på 109-131 lyse kvadratmeter og med en tilhørende altan til at nyde en god bog i solskinnet. Du er samtidig kun fem minutter fra den livlige bymidte i Farum, hvor du let kan handle ind eller tage forbi kulturhuset, som byder på spændende udstillinger hele året. Etape III har, uden at love for meget, den bedste udsigt på kasernen med frit udsyn til de store, grønne arealer.

Fire lyse boligtyper

Der er fire lejlighedstyper at vælge mellem på 109-131 kvadratmeter. Alle boligerne har en dejlig altan på 11 kvm og depotrum i kælderen. I boligtype A og B får du en lys stue/køkken, to soveværelser og et dejligt badeværelse. B-typen har køkken-ø og en lidt større stue. Har du brug for mere plads, så har boligtype C og D stue/køkken, tre soveværelser, badeværelse og et praktisk bryggers. Begge køkkener er med køkken-ø, og type D har en meget stor og lys stue med udgang til altan. Som noget helt særligt har Golf Residence desuden to penthouselejligheder med panoramaterrasse.

Hjemlig fakta

Boligtype
Lejlighed
Antal boliger
18
Etager
4
Faciliteter
Altan

Kontakt os

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Golf Residence har en unik placering og er skabt med blik for de små og store ting. Hvert punkthus bliver placeret, så der sikres bedst muligt lysindfald og luft i boligerne. Boligerne opføres desuden i velkendte kvalitetsmaterialer, hvor der er lagt vægt på funktionalitet, kvalitet og holdbarhed. Et sted hvor fællesskab og privatliv kan gå hånd i hånd.

Mikkel Agerlin, Projektleder på Golf Residence

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

De forskellige boligtyper

Se plantegninger over de forskellige boligtyper i Golf Residence Læs mere

Bag om Golf Residence

Projektlederen fortæller om projektet og værdierne bag. Læs mere

Bysamfund tæt på naturen

Mærk det historiske vingesus på Kaserne området. Læs mere

Det grønne frirum

Roligt nabolag omgrænset af smukke grønne omgivelser og med fredskov som nærmeste nabo. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Området tilbyder

2
golfbaner i Furesø
2
svømmehaller
5
min. til Farum Bytorv
2
kulturhuse
2
biografer
3
biblioteker