Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Rækkehus i Blovstrød

Rækkehus i Blovstrød

Nye rækkehuse i Blovstrød

Mange familier forelsker sig i det charmerende og hyggelige Blovstrød, som ligger tæt på Allerød. Vi bygger familievenlige rækkehuse i dette område. Med et rækkehus i Blovstrød kommer du til at bo omkranset af nordsjællandsk natur.

Nabolag med fællesskab

Når du flytter ind i et af de nye familievenlige rækkehuse i Blovstrød, bliver du en del af et nyt nabolag med fokus på fællesskab. De hjemlige rækkehuse er beliggende med naturen lige uden for døren, hvor børnene trygt kan lege, mens du drikker en kop kaffe med naboen. Et perfekt nabolag til børnefamilier i alle størrelser, som ønsker landsbyidyl og vild natur i et hyggeligt rækkehus.

Familievenlige rækkehuse

De familievenlige rækkehuse i Blovstrød giver dig og familien mulighed for at nyde naturen og et væld af aktiviteter i lokalområdet. Du kan blandt andet prøve kræfter med tennis, badminton og gymnastik eller vil du hellere være en del af den lokale fodboldklub? Svømmehallen er også tæt på, hvis du er en rigtig vandhund. Foretrækker du at blive på land, kan du let udforske området udenfor dit nye rækkehus, der både byder på gå- og løbestier. Blovstrød er en lille hjemlig oase, hvor du og familien kan nyde både små og store stunder. Velkommen til.

Vores nye rækkehuse i Blovstrød

Find jeres nye hjem i Blovstrød

Vores nabolag i Blovstrød