amusement2apartment2architecture2Page 1Group 3arrow22bike2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distancelike2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu

Rækkehus Blovstrød

Rækkehus Blovstrød

Mange familier forelsker sig i det charmerende og hyggelige Blovstrød, som ligger tæt på Allerød. Vi bygger familievenlige rækkehuse i dette område. Med et rækkehus i Blovstrød kommer du til at bo omkranset af nordsjællandsk natur.

Når du flytter ind i et af de nye familievenlige rækkehuse i Blovstrød, bliver du en del af et nyt nabolag med fokus på fællesskab. De hjemlige rækkehuse er beliggende med naturen lige uden for døren, hvor børnene trygt kan lege, mens du drikker en kop kaffe med naboen. Et perfekt nabolag til børnefamilier i alle størrelser, som ønsker landsbyidyl og vild natur i et hyggeligt rækkehus.

De familievenlige rækkehuse i Blovstrød giver dig og familien mulighed for at nyde naturen og et væld af aktiviteter i lokalområdet. Du kan blandt andet prøve kræfter med tennis, badminton og gymnastik eller vil du hellere være en del af den lokale fodboldklub? Svømmehallen er også tæt på, hvis du er en rigtig vandhund. Foretrækker du at blive på land, kan du let udforske området udenfor dit nye rækkehus, der både byder på gå- og løbestier. Blovstrød er en lille hjemlig oase, hvor du og familien kan nyde både små og store stunder. Velkommen til.

Projekter i Blovstrød

Nabolag i Rækkehus Blovstrød

ALLE NABOLAG I RÆKKEHUS BLOVSTRØD