Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Rækkehus i Blovstrød

Nye rækkehuse i Blovstrød

Mange familier forelsker sig i det charmerende og hyggelige Blovstrød, der ligger tæt på Allerød og midt i den skønneste natur. I øjeblikket bygger Bonava familievenlige rækkehuse i dette område, og med et rækkehus i Blovstrød kommer du til at bo omkranset af nordsjællandsk natur og tæt på et rigt by- og kulturliv.

Rækkehuse til salg i Blovstrød

Hvis du drømmer om rækkehus, have og gode daginstitutioner og skoler tæt på, er et rækkehus i Blovstrød lige noget for dig. Blovstrød, der ligger naturskønt lige uden for Allerød, er den ideelle kombination af natur og nærhed til byen, hvor du finder gode, lokale restauranter, et aktivt sports- og foreningsliv og spændende kunstudstillinger. Her er noget for både store og små, unge og ældre – velkommen hjem til Blovstrød. 

Find jeres nye hjem i Blovstrød

Vores nabolag i Blovstrød

Dit nye rækkehus i Blovstrød  

Det er altid rart at komme hjem. Og at komme hjem til et helt nyt rækkehus midt i naturen, er noget helt særligt. Dit nye rækkehus i Blovstrød er svanemærket og bygget af gode, miljøvenlige kvalitetsmaterialer, der kræver et minimum af vedligeholdelse, og som holder sig pæne længe. Samtidig er indeklimaet i top, hvilket viser sig positivt på din elregning – og din grønne samvittighed.  

I dit nye rækkehus har du mulighed for at til- eller fravælge fællesskabet, som du finder lige uden for døren. Hos Bonava vægter vi nemlig også de ydre rammer højt, og derfor har vi skabt nabolaget med henblik på hyggelige stunder med dine naboer – i det omfang, du har lyst til, naturligvis. Foretrækker du en kop kaffe i fred og ro, kan du nyde den på din solbeskinnede terrasse, der hører til rækkehuset. 

Nabolag med fællesskab 

Når du flytter ind i et af de nye familievenlige rækkehuse i Blovstrød, bliver du en del af et nyt nabolag med fokus på fællesskab. De hjemlige rækkehuse er beliggende med naturen lige uden for døren, hvor børnene trygt kan lege, mens du drikker en kop kaffe med naboen. Et perfekt nabolag til børnefamilier i alle størrelser, som ønsker landsbyidyl og vild natur i et hyggeligt rækkehus, og som samtidig gerne vil have byens bekvemmeligheder inden for rækkevidde. 

De familievenlige rækkehuse i Blovstrød giver dig og familien mulighed for at nyde naturen og et væld af aktiviteter i lokalområdet. Du kan blandt andet prøve kræfter med tennis, badminton og gymnastik, eller vil du hellere være en del af den lokale fodboldklub? Svømmehallen er også tæt på, hvis du er en rigtig vandhund. Foretrækker du at blive på land, kan du let udforske området uden for dit nye rækkehus, der både byder på gå- og løbestier. Blovstrød er en lille hjemlig oase, hvor du og familien kan nyde både små og store stunder, og hvis du får lyst til en tur til byen, kan du køre med S-toget direkte fra Allerød Station til København H 

Hvem er Bonava?

Hos Bonava sørger vi for at hjælpe dig helt hjem. Vi har mere end 80 års erfaring i at skabe hjem og nabolag – de sidste mange år tilbragt som en del af NCC. I 2016 blev vi imidlertid en selvstændig virksomhed, og vi glæder os til fortsat at skabe levende hjem til rigtige mennesker; hjem, der indbyder til både fællesskab og mangfoldighed, og hvor der er plads til alle. 

Når vi bygger nyt – lejligheder som rækkehuse – bygger vi bæredygtigt for både mennesker og miljø. Det vil sige, at vi tager hensyn til både miljøet og dig, som skal bo i vores nye hjem. Et hjem er nemlig vigtigt, og vi lægger vægt på, at du deltager i så meget af processen som muligt, når du køber et rækkehus i Blovstrød hos os. Lige fra du har sat din første underskrift, til du får nøglen i hånden.  

Velkommen hjem til dit nye rækkehus i Blovstrød. 

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere