Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Drabæk Huse 75, 3 soveværelser, 123 m²

En stue med god plads til gæsterne

Dette er et hjem med tre værelser, højt til loftet og et praktisk bryggers. Her får du 123 svanemærkede kvadratmeter i hjertet af de grønne omgivelser, og med cykelstien lige ude foran.

I dit nye hjem er der gode sociale arealer både inde og ude. Her er højt til loftet og god plads til at koble af efter en lang dag. Og det gode sommervejr nydes enten i forhaven eller på terrassen i baghaven – hvor du hilser på naboen hen over hækken.

Velkommen til din nye hverdag

Du parkerer foran dit nye hjem på din private p-plads, så det er let at komme af med dagligvarerne, mens barnevognen stilles i skuret. Du bydes ind i hjemmet ad stien gennem den smukke forhave.

Entré

Så snart du træder indenfor mødes du af indbydende arkitektur og et kig gennem hele dit hjem. I den praktiske entré har du mulighed for at indrette med garderobeskabe, så overtøjet kan gemmes væk.

Køkken/alrum

Entréen fører dig ind i det lyse køkken/alrum. Køkkenet er rummeligt, og med masser af køkkenbordsplads til de hyggelige dage med bagning og madlavning. Mangler du alligevel ekstra bordplads, er der mulighed for at tilkøbe en køkken-ø.

Stue

Lad tankerne flyve i stuen, mens du nyder udsigten over de grønne omgivelser gennem det store vindue, der går fra gulv til loft. Her strømmer lyset ind og oplyser stuens enestående højder. Stuen er giver stor fleksibilitet, med det lange rum, hvor der er god plads til at sætte et langbord op ned gennem stuen ved festlige lejligheder.

Værelser

I dette hjem får du hele tre soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabsvægge. To af værelser er østvendte, så man står op til et dejligt morgenlys.

Badeværelse

Badeværelset er lyst og indbydende i klassisk skandinavisk stil med bruseniche – og er praktisk placeret i entréen.

Terrasse

På terrassen leves livet hele sommeren med skøn udsigt. Her er både plads til grillhygge og stille stunder, samt leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase. Det er udeliv, når det er allerbedst.

Faciliteter

Dette hjem rummer et skønt bryggers med vaskesøjle. Bryggerset kan også indrettes til et gæstetoilet, alt efter dit behov. Samtidig er taget udstyret med solcelleanlæg, så du får mere ud af solens varme.

Materialer og interiør

Boligen har en grøn profil med lavt energiforbrug, så der er samhørighed med den omkringliggende natur. Materialer er samtidig nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden, uden at skulle bekymre dig om vedligeholdelse ud over daglig slitage. Rækkehuset er indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
123 m²
Grund
123 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
4.200 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere