Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Drabæk Huse 71 Drabæk Huse I

Solgt

Drabæk Huse 71, 3 rum, 113 m²

Stue med udsigt

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
113 m²
Rum
3
Indflytning: Q1 2018
Solgt

Drabæk Huse 71, 3 rum, 113 m²

Stue med udsigt

Fleksibilitet og én rummelig etage er kendetegnene i denne gavlbolig på 113 kvm. Dette svanemærkede hjem er for dig, som sætter pris på æstetik og naturskønne omgivelser.

Helt op ad naturen finder du dit nye hjem med plads til privatlivets glæder. Her har du mulighed for op til tre soveværelser, alt efter dit behov. Slip hverdagens bekymringer og glæd dig til sene sommeraftener på terrassen – og hyggelige middage i det dejlige køkken/alrum. Det vigtigste er, at du føler dig hjemme.

Velkommen til din nye hverdag

Når du kommer ude fra nabolagets vej mødes du af den smukke forhave. Her har du din private p-plads, mens gæsterne kan parkere på de nærtliggende pladser fordelt rundt om i nabolaget.

Entré

Træd indenfor i den praktiske entré, hvor du har kig gennem hele huset og ud over de grønne områder. Allerede i entréen får du en fornemmelse af boligens æstetik og varme. Her kan du installere ovenlys, for at få det maksimale ud af dagslyset, hvis du ønsker endnu mere lys i hjemmet

Køkken/alrum

Køkkenet er holdt i lyse, gode materialer med plads til de store kulinariske udfoldelser på det lange køkkenbord.

Stue

Stuen byder på enestående arkitektur, og er designet ud fra ønsket om mest mulig fleksibilitet. Det betyder, at du både har plads til børnefødselsdagen eller hyggeaften i sofaen kun med familien. Desuden får du glæde af den omkringliggende natur gennem det store vestvendte vindue fra gulv til loft, som åbner op ud mod terrassen.

Værelser

Dette hjem rummer to skønne soveværelser til den mindre familie. Er pladsbehovet større, kan du udvide med et ekstra værelse til enten hobbyen eller barnet.

Badeværelse

Badeværelset er i indbydende, klassisk skandinavisk stil med bruseniche.

Terrasse

På den vestvendte terrasse kan livet leves hele sommeren med udsigt til naturen. Her er både plads til grillhygge, leg og latter. Med blomsterkrukker, fine lanterner og bløde tæpper kan du skabe din egen lille oase, hvor du kan koble helt af.

Faciliteter

I dette hjem får du et praktisk bryggers med afløb, hvor du kan vaske tøjet i den integrerede vaskesøjle. Bryggerset kan også indrettes som et gæstetoilet, alt efter dit behov.

Materialer og interiør

Boligen har med sin Svanemærkning en grøn profil med lavt energiforbrug af respekt for den omkringliggende natur. Materialerne anvendt i boligen er nøje udvalgt, så du kan nyde dit nye hjem nu og i fremtiden. Rækkehuset er samtidig indrettet med vandbesparende armaturer, og de hårde hvidevarer er som minimum af energimærkning A.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Drabæk Huse I

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere