Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Udsolgt

Drabæk Huse I

drabækhuse-topbillede

Salgsstart: Q2 2016

Hjemlig hygge og legekammerater rundt om hjørnet

Nyd en eftermiddag på naturlegepladsen i nabolaget med børnene, mens du drikker en kop kaffe. Drabæk Huse I byder på 34 svanemærkede rækkehuse i gode, trygge rammer – og byggeriet er allerede i gang.

I det vestlige hjørne af nabolaget finder du Drabæk Huse I, som udgør 34 rækkehuse i et og to plan med 2-4 soveværelser. Hjemmene ligger ud til den allerede anlagte vej, der løber rundt i nabolaget – og giver dine gæster mulighed for at parkere tæt dig, når du holder middag.

Drabæk Huse byder på trygge rammer til livets udfoldelser. Her er plads til både privatlivet og fællesskabets glæder i et hyggeligt nabolag. I det store fællesområde i midten af nabolaget, kaldet Grønningen, kan du mødes med naboen til fastelavn, fællesspisning eller noget helt tredje.

Hele nabolaget forventes at stå færdigt i efteråret 2018, og vil bestå af i alt 78 rækkehuse, med hver sin tilhørende terrasse og have, hvor du kan nyde de lune sommerdage. Nabolaget er inspireret af den omkringliggende natur – og boligerne er bygget i gode, miljøvenlige materialer.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Antal boliger
34
Indflytning:
Ledig nu
Faciliteter
Have, Terrasse

Kontakt os

Drabæk Huse rækkehuse Svanemærket

I Drabæk Huse er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder fra dit hjem og nabolag

Drabæk Huse er et spændende projekt, da de landskabelige kvaliteter spiller en væsentlig rolle for opbygningen af nabolaget og placeringen af hjemmene. Allerede inden vi satte os ved skitseprojektet, havde vi for øje at indfange skoven og de bølgende grønne enge – både i nabolaget og i det enkelte hjem.

Martin Schou, senior projektudviklingschef

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Boliger

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Se de hyggelige fællesområder

Tag en tur gennem de nye fællesområder, der bliver etableret i Drabæk Huse.

De forskellige boligtyper

Læs mere om de forskellige boligtyper Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere

At gøre et smukt område smukkere

Hør om skabelsen af et nyt nabolag med hjem til alle typer familier. Læs mere

Kom med rundt i Blovstrød

Her har du aktiviteter i det fri, med hyggelige caféer og meget andet. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Området tilbyder

3
skoler
10
sportsforeninger
5
min til den lokale, rustikke bager
1
teater: Mungo Park
1
svømmehal