Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2

Længehuset

Længehuset, Havnevigen

Længehuset er attraktive og enestående københavnerboliger beliggende centralt på Havnevigen på Islands Brygge. På Havnevigen forenes natur og byliv i ét, og der gives plads til et charmerende nabolag, hvor den grønne natur og den enestående udsigt til vandet er lige inden for rækkevidde.

Længehuset ligger i Havnevigen på Islands Brygge, og det er blevet et populært område blandt Københavnere, der vil bo i byen og stadig have mulighed for at leve tæt om side med fredet natur.

Længehuset er det sidste projekt på Havnevigen, og der var indflytning på lejligheder første kvartal 2019. Projektet består af 35 lyse ejerlejligheder i kvalitetsmaterialer og er på mellem 62-130 kvadratmeter.

Lejlighederne er designet af arkitektfirmaet, Arkitema, hvor et nordisk-inspireret design med mørke teglspån, begrønning på taget og lyse rum, præger bygningen.
Længehusets lejligheder har hver deres udeplads i form af en terrasse eller altan, der fungerer som en naturlig forlængelse af hjemmet, og hvor udsigten kan nydes ud over det idylliske kvarter. Til lejligheden findes også fælles parkeringskælder og opbevaringsrum til cyklen.

Længehuset skaber en unik ramme om en hyggelig hverdag i Storbyen.