Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2doublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 79, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbne huse

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Svanemærkede kvaliteter og sofahygge

Kom indenfor i dette svanemærkede hjem, der er godt placeret i det familievenlige nabolag. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles.

Det at flytte ind i et nybygget hjem har mange fordele. Da hjemmet er nøglefærdigt, skal du ikke bruge meget tid på vedligeholdelse og du kan derfor bruge tid på netop det, du sætter pris på i hverdagen. Dette rækkehus er en boligtype A og byder på 120 kvm, der er effektivt udnyttet og rummer et lyst køkken, tre soveværelser, et walk-in bryggers og dejlig have, hvor du kan plante dine yndlingsblomster.

Entré

Når du træder ind i hjemmets entré, bliver du mødt af et skønt lys og kig til både stue og køkken. Her finder du et flerfunktionelt walk-in bryggers bag skydedørene, der er indrettet med en integreret vaskesøjle fra Siemens. Her har du også plads til at opbevare dit overtøj og sko.

Køkken

Køkkenet er indrettet med et uno form køkken, hvor du får en smuk hvidbordplade samt en praktisk underlimet vask – en detalje, som du vil sætter pris på i hverdagen. Her har du god bordplads til dine kulinariske udfoldelser, når du holder middage for vennerne.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver gode indretningsmuligheder, så det er kun fantasien, der sætter grænser for det rum, som du kan skabe. Du har fin plads til at indrette en spiseplads til hele familien, uden at gå på kompromis med en god sofakrog. Fra stuen er der udgang til den private terrasse og have genen en stor glasdør, hvilket giver et flot lysindfald til rummet.

Gæstetoilet og badeværelse

Du finder et gæstetoilet centralt beliggende i stueetagen, der byder på hvide elementer samt et flot lysegråt flisegulv. På førstesalen har du hjemmets badeværelse med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe og en hvid bordplade. På badeværelserne, samt i resten af hjemmet, er der desuden gulvvarme, så dine fødder holdes behageligt varme.

Soveværelser

Du finder tre rummelige soveværelser på førstesalen. Alle værelser er indrettet med lyse trægulve og store vinduespartier, der giver lys og luft til din bolig. Har du blot brug for et eller to soveværelser, kan det sidste indrettes som kontor, hobby-, lege- eller aktivitetsværelse.

Terrasser

Saml vennerne på terrassen til en hyggelig grillmiddag, mens børnene leger i græsset. Foran hjemmet finder du en hyggelig flisebelagt terrasse, der er sydvendt. Her kan du nyde udsigten til det hyggelige nabolag og nyde eftermiddagskaffen i solen. Glæd dig til at bruge mange timer i det fri.

Materialer og interiør

Hjemmet er svanemærket, hvilket sikrer dig et lavt energiforbrug og et sundt indeklima. Du har desuden et praktisk skur i forhaven, hvor du med fordel kan stille racercyklen efter en tur op af strandvejen. Ud fra flere af værelserne på førstesal har du en fransk altan, hvor det er ideelt at lufte dynerne.

Parkering

Med et hjem i Vedbæk Park Vest har du mange tilvalg, så du kan skabe det hjem, du drømmer om. Du kan, for eksempel, vælge at få etableret en carport til bilen foran hjemmet. På den måde står din bil altid tid tæt på din hoveddør, mens den er beskyttet mod vind og vejr. Har du mere end en bil, byder nabolaget på flere parkeringsmuligheder på de små veje. Det er også her, at dine gæster kan parkere.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
120 m²
Byggegrund
121 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
5.251 kr.
Faciliteter
Terrasse

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Du vil modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.