Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 77, 3 soveværelser, 126 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Walk-in bryggers og hyggelige middage om spisebordet

Slap af med en god bog i den hyggelige sofakrog eller byd gode vennerne på en dejlig middag i det åbne køkken/alrum. Dette er et hjem, hvor der er plads til hele familien.

Dette hjem er en gavlbolig, der ligger godt placeret i det naturskønne nabolag Vedbæk Park Vest. Her kan du se frem til at bo tæt på centrum og en kort gåtur fra Øresund. Hjemmet er en boligtype A på 126 kvm med et dejligt køkken/alrum, tre rummelige soveværelser og en privat have med en flisebelagt terrasse. Velkommen til et hjem, der tilbyder gennemtænkte kvalitetsløsninger i et attraktivt og familievenligt nabolag.

Entré

Så snart du træder ind i hjemmets entré, kan du fornemme boligens varme og hygge, som gør, at du straks føler dig hjemme. I entréen har du mulighed for at indrette et praktisk bryggers med en integreret, svanemærket vaskesøjle. Her kan du nemt vaske og tørre træningstøjet efter en frisk træning på aktivitetsstien.

Køkken

I det åbne køkken har du et køkken fra Svane i høj kvalitet med god bordplads. Køkkenet er i modellen "RAW" med en flot hvid bordplade samt en underlimet vask. Her har du har spændende tilvalgsmuligheder, så du kan skabe det rum, som du ønsker.

Stue

Dette hjem byder på en stor stue, hvor du har gode muligheder for at indrette en hyggelig sofakrog. Skal en af livets store begivenheder fejres, kan du stille et langbord ned langs rummet, så der er plads til at samle venner og hele familien. Glæd dig til at skabe nye minder i nybyggede rammer.

Gæstetoilet og badeværelse

Du finder et gæstetoilet i stueetagen, der byder på hvide elementer samt et flot lysegråt flisegulv. På førstesalen finder du hjemmets badeværelse med vandbesparende armaturer fra Hans Grohe og en hvid bordplade.

Soveværelser

På hjemmets første sal finder du en separat soveafdeling med tre lyse soveværelser. Her har du muligheden for at tilvælge garderobeskabe i alle værelserne, alt efter dit behov. De tre soveværelser har gode indretningsmuligheder, så børnerne kan få præcis det værelse, de ønsker. I alle tre værelser finder du et lyst trægulv, der giver et skandinavisk udtryk til hjemmet.

Terrasser

Ved indgangen til dit nye hjem får du en hyggelig sydvendt terrasse, der er belagt med fliser. Her finder du en glasdør ind til køkkenet, så du nemt kan servere eftermiddagskaffen og et stykke hjemmebagt kage til gæsterne. Fra stuen kan du åbne op til hjemmets lukkede baghave, hvor du kan skabe et hyggeligt uderum i sommerhalvåret med lanterne, blomsterkrukker og havemøbler.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug, og et godt indeklima for dig og din familie. Derudover har du i dit nye hjem to franske altaner på første salen, så du kan åbne dørene op og få lys og luft ind i værelserne. Du har desuden et praktisk skur i forhaven, hvor du kan opbevare mountainbiken eller barnevognen.

Parkering

Med et hjem i Vedbæk Park Vest har du mange tilvalg, så du kan skabe det hjem, du drømmer om. Du kan, for eksempel, vælge at få etableret en carport til bilen foran hjemmet. På den måde står din bil altid tid tæt på din hoveddør, mens den er beskyttet mod vind og vejr. Har du mere end en bil, byder nabolaget på flere parkeringsmuligheder på de små veje. Det er også her, at dine gæster kan parkere.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.095.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
126 m²
Grund
151 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.249 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere