Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 74, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Eftermiddagssol på terrassen og walk-in-bryggers

Kom indenfor i dette dejlige hjem med plads til hverdagen. Nyd en god bog på terrassen og indret en hyggelig sofakrog, hvor familien kan samles om fredagsfilmen.

Rækkehuset er boligtype A og har en dejlig sydvendt have, der er omgrænset af et hegn samt en grøn bøgehæk. Hjemmets 120 kvm er effektivt udnyttet med et lyst køkken/alrum, tre soveværelser, et walk-in-bryggers, et badeværelse samt en dejlig forhave, hvor du kan nyde morgenkaffen.

Entré

Du træder ind i den flisebelagte entré, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. I entréen finder du et flerfunktionelt walk-in-bryggers, der er indrettet med en integreret vaskesøjle fra Siemens. Her har du også plads til at opbevare dit overtøj og sko.

Køkken

Hjemmet byder på et dejligt Svane køkken af modellen "RAW", hvor du får en smuk hvid bordplade samt en praktisk underlimet vask. Her har du gode tilvalgsmuligheder, så du kan designe dit køkken, som du ønsker det.

Stue

Sammen med køkkenet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. Stuens vinkler giver gode indretningsmuligheder, det er kun fantasien, der sætter grænser. Du kan indrette en dejlig spiseplads, hvor der er plads til at hele familien kan samles omkring aftensmaden, uden at gå på kompromis med det hyggelige sofahjørne. Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets baghave og terrasse gennem en stor skydedør, hvilket giver et flot lysindfald.

Gæstetoilet og badeværelse

Rækkehuset byder på et badeværelse og gæstetoilet i nordiske materialer. Gulvene er belagt med en moderne lysegrå flise og i begge rum har du vandbesparende armaturer fra Hans Grohe, til gavn for miljøet og din pengepung.

Soveværelser

Du finder tre gode soveværelser på førstesalen. Alle værelserne er indrettet med lyse trægulve og store vinduespartier, der giver lys og luft. Hvis du blot har brug for to soveværelser, kan det sidste indrettes som kontor, gæsteværelse eller hobbyrum.

Terrasser

Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets sydvendte terrasse, hvor det er muligt at indrette med havemøbler og en grill, så familien kan nyde aftensmaden sammen under åben himmel. Fra køkkenet er der udgang til hjemmets flisebelagte forhave, hvor du hurtigt kan servere morgenmad gennem den store glasdør.

Materialer og interiør

Hjemmet er svanemærket, hvilket sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima. Alle materialer er derfor nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Til hjemmet medfølger et praktisk skur, hvor du

Parkering

Foran hjemmet finder du din private parkeringsplads, hvor du også har mulighed for at tilvælge en carport, så din bil står beskyttet mod vind og vejr. Har du mere end en bil eller får du gæster, byder det lille nabolag på flere parkeringsmuligheder rundt omkring på de små veje.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.995.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
143 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.139 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere