Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 70, 4 soveværelser, 152 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Morgengymnastik på tagterrassen og åben stueplan

Slå benene op i din sofakrog eller nyd en kop kaffe i morgensolen i forhaven. Med et hjem i Vedbæk Park Vest bor du i et roligt og trygt nabolag, der ligger en kort gåtur fra Øresund og naturen.

Dette hjem byder på 152 kvm fordelt på tre etager med fire soveværelser, en stor privat tagterrasse og et åbent stueplan. Glæd dig til at bo i nybyggede rammer, hvor du skal bruge minimal tid på vedligeholdelse og derfor kan bruge mere tid på netop det, der gør dig glad i hverdagen.

Entré

Når du træder ind i entréen føler du dig straks hjemme. Entréen er flisebelagt og flerfunktionel, da du på højre side finder en væg af skydelåger, der skærmer for et praktisk bryggers. Her finder du en vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en udfordrende tur i skoven med mountainbiken.

Køkken

Hjemmet byder på et flot køkken fra uno form i modellen ”Avantgarde”. Som standard byder køkkenet på flotte hvide låger samt bordplade og energivenlige hårde hvidevarer fra Siemens. Her har du spændende tilvalgsmuligheder og kan på den måde gøre rummet mere personligt, så du kan skabe det køkken, som du ønsker. Du kan blandt andet vælge en sort bordplade og sorte underskabe, mens overskabene forbliver hvide. På den måde skaber du flotte kontraster i det ellers lyse hjem.

Stue

Sammen med køkkenet udgør stuen hjemmets hjerterum. Stuens kvadratiske form gør det nemt for dig at skabe det rum, du ønsker. Du kan indrette et sofahjørne i den ene side af rummet uden at gå på kompromis med en spiseplads, hvor der er plads til hele familien. Stuen er indrettet med lyse trægulve og har et flot kig til hjemmets hyggelige baghave igennem store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet, der er indrettet i et tidløst design med lysegrå flise og vandbesparende armaturer fra Hans Grohe. De to badeværelser på henholdsvis første og andensal er indrettet i samme stil, og byder også på en flisebelagt bruseniche.

Værelser

På førstesalen finder du en separat soveafdeling med tre gode værelser. I alle værelserne er der mulighed for at indrette med garderobeskabe efter eget behov. Fra to af værelserne har du adgang til en fransk altan, hvor du kan lufte dynerne inden sengetid.

Masterbedroom

Øverst oppe finder du et masterbedroom, der har eget badeværelse og walk-in closet – en dejlig luksus i hverdagen. Her har du også udgang til hjemmets store tagterrasse, hvor du kan nyde eftermiddagskaffen i solen.

Terrasser

Dette rækkehus byder på hele tre terrasser, så du kan få det meste ud af solen i sommerhalvåret. Fra stuen er der udgang til hjemmets vestvendte terrasse og have, hvor du kan indrette med fine havemøbler og en grill, så familien kan samles om aftensmaden under åben himmel. I haven har du god plads til at lave bede, hvor du kan dyrke dine yndlingsgrøntsager til sommersalaten og bær til desserten.

Materialer og interiør

Hjemmets svanemærkning sikrer dig et lavt energiforbrug og et godt indeklima, for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt, og alle hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du har desuden et skur i forhaven til opbevaring af familiens cykler og rulleskøjter.

Parkering

Du finder en privat parkeringsplads til din bil foran dit nye hjem. På den måde er bilen altid tæt på din hoveddør, hvilket hjælper i den daglige logistik. Har du mere end en bil, byder det lille nabolag på flere parkeringsmuligheder rundt omkring på de små veje.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
6.095.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
152 m²
Grund
149 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
6.545 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere