Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 66, 4 soveværelser, 160 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: fra september 2019

Fire soveværelser og køkkenhave

Velkommen hjem til dit svanemærkede rækkehus, hvor der er fokus på dig, så du kan bruge mere tid på det, der gør dig glad i hverdagen.

Hjem nummer 66 byder på 160 kvm livskvalitet og hjerterum, fordelt på 3 etager. Det åbne stueplan giver et gennemlyst hjem, så du kan nyde nabolagets natur gennem store vinduespartier. Rækkehuset er familievenligt og rummer en separat soveafdeling på førstesal, hvor store som små har ro til fordybelse.

Entré

Du træder ind i en flisebelagt entré, der åbner op til hjemmet. På højre sider finder du en væg af skydelåger, der er flerfunktionel. Bagved er der nemlig indrettet et praktisk bryggers med vaskesøjle og muligheden for en bordplade. På den måde kan du nemt vaske og tørre træningstøjet efter en frisk tur langs vandkanten.

Køkken

Køkkenet finder du i åben forlængelse af entréen, og rummet har et flot lysindfald gennem glasdøren ud til forhaven. Køkkenet er fra Svane og er af modellen ”RAW”, med god bordplads og gode hårde hvidevare fra den bedste energiklasse.

Stue

Hjemmet byder på en stor lys stue, der åbner op til hjemmets baghave. Her kan du indrette en hyggelig sofakrog, hvor du kan slappe af med en god bog. Skal en af livets store begivenheder fejres, kan du stille et langbord op og samle familie og venner til festlig aften.

Gæstetoilet og badeværelse

Du finder et gæstetoilet samt to badeværelser i hjemmet. Alle tre er indrettet med lysegrå fliser, der giver et moderne, nordisk udtryk. På de to badeværelser finder du en bruseniche og gulvvarme, så dine fødder holdes dejlig lune efter morgenbadet.

Værelser

På førstesal er der indrettet en separat soveafdeling med tre soveværelser og et badeværelse. Her kan du tilvælge garderobeskabe efter eget ønske, så dine ting er pænt opbevaret. Ud fra flere af værelserne er der en fransk altan, hvor du kan lufte dynerne i løbet af dagen.

Masterbedroom

Helt specielt for dette hjem er at du finder et masterbedroom med tilhørende walk-in closet på den øverste etage. Her finder har du også udgang til den store tagterrasse, hvor du kan nyde solen.

Terrasser

Udover terrasse i for- og baghaven byder hjemmet på en stor vestvendt tagterrasse, hvor du kan lave et udendørsrum med blomster, krydderurter og loungemøbler. Glæd dig til at slå benene op i solen og nyd udsigten til det hyggelige nabolag.

Materialer og interiør

Hjemmet er svanemærket hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A. I forhaven finder du et praktisk skur, hvor du kan opbevare barnevognen eller mountainbiken, så den er klar til en tur i skoven.

Parkering

Udover de parkeringspladser, du finder rundt i nabolaget, får du også en privatplads foran hjemmet. På den måde står bilen altid tæt på hoveddøren og bidrager til en lettere hverdag. Ønsker du at få en carport installeret, er det muligt i vores tilvalgsprogram.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse
160 m²
Grund
127 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
5.703 kr.
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Skriv dig op her, hvis du ønsker mere information om de områder, nabolag og boliger, du har interesse i.

Få tilsendt salgsmateriale Mulighed for personligt møde med rådgivning Information om uforpligtende reservation af bolig

Ved at klikke på "send" accepterer du at modtage markedsføringsmateriale/information pr. telefon, e-mail og sms om Bonava Danmark A/S' boligprojekter, konkurrencer, salgs- og informationsarrangementer samt inspiration til hjemmet, ligesom vi vil kunne kontakte dig for at foretage kundeundersøgelser. Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet ved at sende en e-mail til info@bonava.dk. Klik her for at læse mere om, hvordan vi beskytter og behandler dine oplysninger.

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.

Se de nye hjem i Vedbæk Park Vest

Her kan du få en fornemmelse af, hvordan de nye hjem i Vedbæk Park Vest kommer til at se ud.
Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

7 fordele ved at købe nyt hjem

Bliv klogere på fordelene ved at købe et nybygget hjem. Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere

Mød dine naboer

Borigo er en online platform til dig og dine naboer. Læs mere