Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 66, 4 soveværelser, 160 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Vestvendt tagterrasse og trygt nabolag

På en lille forhøjning i Vedbæk kan din nye hverdag udfolde sig i trygge omgivelser. Jeres lyse, fremtidige hjem er svanemærket og ligger omkranset af fredskoven, få minutter fra stranden.

Bag de smukke facader på Vedbæk Park Vest finder I et hjem, hvor I fra første færd vil mærke, at der er tænkt over detaljerne, så hverdagen i de arkitekttegnede rækkehuse bliver en fornøjelse. På anden sal får I det skønneste master bedroom med loft til kip, walk-in-closet og eget badeværelse. I kan vågne med lyset via den østvendte, franske altan, og fra dette plan er der også adgang til hjemmets store, vestvendte tagterrasse. En praktisk detalje er døren mellem trappegangen og værelset, så alle husets beboere vil få glæde af terrassen. På førstesalen ligger ydermere tre værelser, et stort og to mindre, samt endnu et badeværelse i gråtonet, nordisk stil. I stueplan er planløsningen åben med et gennemstrømmende lysindfald fra øst og vest. Køkkenet fra Svane er tosidet, og det fremstår både flot og funktionelt. De mørke køkkenskabe komplementeres af en hvid bordplade med praktisk underlimet køkkenvask. Stueplan afrundes af et gæstetoilet samt en entré med skjult vaskesøjle.

Private og fælles områder

Ingen naturskøn idyl er fuldendt uden udeområder, der passer til. Den store tagterrasse er på én gang eksklusiv og hjemlig, og I finder næppe et bedre sted at nyde aftensolen ugeneret end her, i anden sals højde. Også de dejlige havearealer omkring huset giver jer rig mulighed for at fremelske fornemmelsen af hjemlighed. Ved at placere en håndfuld krukker i den østvendte gårdhave eller i den private, vestvendte have kan I med enkle virkemidler skabe liv og dynamik. Ikke mindst kan både store og små bruge fællesarealerne til at gå på opdagelse.

Nærmiljøet

Der er unægteligt dejligt i Vedbæk, og den lille havne- og stationsby ligger kun 20 kilometer nord for det absolutte centrum af København. Her giver den trygge dagligdag de bedste betingelser for alle familiens medlemmer, mens den attraktive beliggenhed ved Strandvejen desuden er ganske praktisk, når I skal til og fra arbejde. Mod øst har I det strømfyldte Øresund, og vest for byen ligger det udstrakte, frydefulde landskab, hvor smuk naturarv, moser og blide græsarealer giver en fantastisk stemning.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
6.195.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
160 m²
Grund
147 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
6.638 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Tagterrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere