Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 59, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Græsplæne og åben planløsning

Kom indenfor i dit arkitekttegnede rækkehus i Vedbæk Par Vest kendetegnet af nordiske detaljer. Læn dig tilbage og nyd solen på en af dine to terrasser eller nyd en god bog i sofaen på en gråvejsdag.

Denne boligtype A er et lyst hjem i to etager på 120 kvm, som giver plads til hele familien med en åben planløsning i stuen og privat have. Du kan blandt andet glæde dig til et flot lysindfald gennem store vinduespartier, tre soveværelser og et badeværelse samt et gæstetoilet.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med store skydelåger på højre side, hvor den praktiske vaskesøjle står skjult. Skydelågerne dækker den ene side af væggen, og bagved lågerne kan du designe dit eget bryggers med bordplade eller måske blot en bøjlestang til overtøjet.

Køkken

Køkkenet er indrettet med hvide køkkenelementer fra uno form i modellen ”Avantgarde”. Du får samtidig hårde hvidevarer fra Siemens i energimærkning A. Køkkenet er rummeligt og her er god bordplads, så du kan eksperimentere med nye opskrifter og imponere dine gæster med spændende retter.

Stue

Stuen ligger i åben forlængelse af køkkenet, så du får et gennemlyst rum. Her er der god plads til at indrette dig, som du ønsker, med både en dejlig sofakrog og et langt spisebord. Fra stuen er der direkte udgang til hjemmets baghave.

Gæstetoilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stueetagen samt et badeværelse på førstesal med bruseniche. De er alle indrettet med lysegrå fliser og vandbesparende armaturer til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Værelser

På førstesalen finder du en god soveafdeling med tre værelser. I alle værelser er der mulighed for at tilkøbe garderobeskabe, alt efter eget behov. I flere af værelserne er der udgang til en fransk altan, der er ideel til, når dynerne skal luftes. Har du blot brug for et enkelt soveværelse, kan de to andre indrettes som kontor, hobby- eller børneværelse. Det er blot fantasien, der sætter grænser.

Terrasser

Fra stuen kan du åbne op ud til terrassen i baghaven og skabe en naturlig forlængelse af hjemmet. Terrassen er flisebeklædt og her er der god plads til at indrette med en grill og havemøbler. Hele baghaven er afgrænset af træstakit og bøgehæk, så du har privatliv. Foran hjemmet finder du også en terrasse, hvor du kan nyde eftermiddagssolen.

Materialer og interiør

Rækkehuset er svanemærket hvilket betyder et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima til glæde for dig og din familie. Alle materialer er nøje udvalgt med hensyn til dig og naturen, og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A.

Parkering

I dit nye hjem har du parkeringsplads på egen grund og her er det muligt at tilkøbe en carport. Har du mere end en bil, eller når gæsterne kommer på besøg, er der flere parkeringspladser fordelt rundt om i det lille nabolag. Du har også et lille skur i forhaven til opbevaring af barnevogn eller udstyr til din udendørs træning.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.095.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
137 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.139 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere