Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Helgas Høj 56, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Egen køkkenhave og Svane køkken

Kom indenfor i dit svanemærkede hjem i to etager med tre soveværelser og en lys stue. Her kan du nyde hverdagen i nybyggede rammer, der tager højde for dine behov og ønsker.

Rækkehuset er en boligtype A i to etager på 120 kvm og byder på en separat soveafdeling på førstesal med et badeværelse. Jo tidligere du beslutter dig for at være at købe drømmehjemmet, desto flere tilvalg har du mulighed for selv at vælge.

Entré

Rækkehuset byder på en praktisk entré, der er belagt med tidløse fliser. Her kan du hænge frakken inden du træder videre ind i det lyse hjem. Bag en væg af skydelåger finder du en integreret vaskesøjle, hvor du nemt kan vaske og tørre træningstøjet efter en frisk løbetur i skoven.

Køkken

I naturlig forlængelse af entréen finder du køkkenet, der er indrettet i høj kvalitet fra uno form. Her har du god plads til at bage surdejsbrød om søndagen og eksperimentere med nye krydderurter. Fra køkkenet er der direkte udgang til hjemmets forhave, så det er nemt at servere morgenmaden udendørs i sommerhalvåret.

Stue

Hjemmet byder på en stor stue, hvor du har god plads til både at indrette en spiseplads samt en hyggelig sofakrog. Her kan du nyde en god film under uldtæppet på en gråvejrsdag, i mens børnene bager pandekager i køkkenet. Fra stuen kan du nyde udsigten til hjemmets dejlige have.

Gæstetoilet og badeværelse

I stueetagen finder du et gæstetoilet, med vandbesparende armaturer og flotte fliser. På første sal finder du hjemmets badeværelse, der byder på en dejlig bruseniche.

Værelser

Du finder hjemmets tre soveværelser på første sal, der alle er belagt med et smukt trægulv. I flere værelser finder du en fransk altan, hvor du kan lufte dynerne og nyde det naturlige lys fra nabolaget. I alle værelser kan du tilvælge garderobeskabe, efter eget ønske og behov.

Terrasser

Det svanemærkede rækkehus byder på to terrasser, hvor du kan nyde solen og byde gode venner på en hyggelig sommermiddag i det fri. I hjemmets baghave har du god plads til at lave en køkkenhave, hvor du kan dyrke dine yndlingsgrøntsager og blomster.

Materialer og interiør

Rækkehuset er svanemærket, hvilket betyder at du er sikret et lavt energiforbrug samt et sundt indeklima. Det betyder også, at alle materialer er nøje udvalgt med hensyn til dig og naturen, og at de hårde hvidevarer er af energimærkning A. Du finder desuden et skur i forhaven til praktisk opbevaring.

Parkering

Foran dit nye hjem, har du en privat parkeringsplads. Her er det også mulighed at tilvælge en carport, hvis du ønsker det. På den måde er det altid nemt at komme af med dagligvarerne efter indkøbsturen. Rundt om i nabolaget finder du også flere parkeringspladser, så har du mere end en bil skal du ikke bekymre dig om logistikken.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.095.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
136 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.139 kr.
Indflytning:
Q4 2020
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere