Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Helgas Høj 102, 3 soveværelser, 120 m²

Indflytning etape 2: December 2020

Familiehygge og privat parkeringsplads

Kom indenfor i dette svanemærkede hjem, med plads til hverdagen. Nyd et glas lemonade på terrassen og indret en hyggelig spiseplads, hvor familien kan samles om en dejlig middag.

Rækkehuset er en boligtype A og er godt placeret i det hyggelig nabolag, der ligger blot en kort gåtur fra Øresund. Hjemmets 120 kvm er godt udnyttet og i et højt materialeniveau. Det nye hjem rummer et lyst køkken/alrum, tre soveværelser, et badeværelse samt en dejlig terrasse, hvor du kan skabe et skønt uderum.

Entré

Du træder ind i entréen, hvor du bliver mødt af et skønt lys og hjemlig hygge. Her finder du et praktisk walk-in-bryggers bag skydedørene med vaskemaskine, tørretumbler og fin plads til at stille skoene og hænge frakken. En god, praktisk detalje, du vil sætte pris på i hverdagen.

Køkken/alrum

Hjemmet byder på smukt Svane Køkken, der er indrettet med en flot, hvid bordplade samt en underlimet vask. Her har du god mulighed for at eksperimentere med nye opskrifter og spændende krydderurter. Invitér dine venner på en hyggelig aften og en lækker middag i det rummelig hjem i Vedbæk Park Vest.

Stue

Sammen med køkken/alrummet, udgør stuen hjerterummet i hjemmet. I stuen har du fin plads til at indrette en hyggelig sofakrog, uden at gå på kompromis med en spiseplads, hvor hele familien kan samles omkring aftensmaden.

Badeværelser

I dette hjem har du et gæstetoilet og et badeværelse.

Soveværelser

Du finder en rummelig soveafdeling på førstesalen med tre soveværelser. Hvis du blot behøver et eller to soveværelser, kan det sidste indrettes som kontor, arbejds- eller hobbyrum.

Terrasse og have

Du finder en rummelig soveafdeling på førstesalen med tre soveværelser. Hvis du blot behøver et eller to soveværelser, kan det sidste indrettes som kontor, arbejds- eller hobbyrum.

Faciliteter

I hjemmets forhave får du en privat parkeringsplads, så din bil altid står tæt på. Får du gæster, kan de nemt parkere på nabolagets små veje. Køber du din bolig tidligt i processen har du mange tilvalgsmuligheder, så du kan skabe præcis det hjem, du ønsker.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
143 m²
Soveværelser
3
Faciliteter
Terrasse

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Naturlegeplads i Vedbæk Park

Få inspiration til hvordan naturlegepladsen i Vedbæk Park samler naboer og barnlige sjæle og binder området tættere sammen. Læs mere