Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Common facilitiesGroup 2amusement2Culture EntertainmentShapedocument2arrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymGroup 2tube2user2

Ralphs Vænge 8 Vedbæk Park øst

Solgt

Ralphs Vænge 8, 4 rum, 124 m²

Åbent stueplan og ugeneret udsigt til søen

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
124 m²
Byggegrund
100 m²
Rum
4
Ejerudgift
4.257 kr.
Indflytning: Q3 2018
Solgt

Ralphs Vænge 8, 4 rum, 124 m²

Åbent stueplan og ugeneret udsigt til søen

Slå dørene op i begge ender af huset og mærk luften strømme igennem dit hjem. Velkommen til et svanemærket rækkehus med plads til store armbevægelser og en skøn udsigt over den lille sø.

Denne boligtype A er på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det et skønt hjem. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens kaffen kan nydes på én af de to terrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et lyst køkken med plads til at kreere spændende middage samt en stue med udsigt over søen. Stuens rummelighed giver dig plads til hyggelige stunder i en stor sofa, leg med legoklodser og ikke mindst middagsgæster i weekenden.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Her kan du åbne ud til for- og baghave og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt til de store grillmiddage.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser med mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

Du har et praktisk gæstetoilet i stuen, mens det store badeværelse med bruseniche ligger på første sal.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er armaturerne vandbesparende, og de hårde hvidevarer er med energimærkning A.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Find løbeskoene frem til en løbtur gennem skoven og ned til vandet for en forfriskende dukkert. Vedbæk Park øst byder på 53 arkitekttegnede rækkehuse i trygge Nordsjællandske rammer. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere