Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 8, 3 soveværelser, 124 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Åbent stueplan og ugeneret udsigt til søen

Slå dørene op i begge ender af huset og mærk luften strømme igennem dit hjem. Velkommen til et svanemærket rækkehus med plads til store armbevægelser og en skøn udsigt over den lille sø.

Denne boligtype A er på 124 kvm fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det et skønt hjem. Du kan blandt andet glæde dig til tre lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, mens kaffen kan nydes på én af de to terrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken/alrum

I køkken/alrummet finder du et lyst køkken med plads til at kreere spændende middage samt en stue med udsigt over søen. Stuens rummelighed giver dig plads til hyggelige stunder i en stor sofa, leg med legoklodser og ikke mindst middagsgæster i weekenden.

Terrasse

I begge ender af stueetagen har du terrassedøre. Her kan du åbne ud til for- og baghave og skabe en naturlig forlængelse af det åbne stueplan hele sommeren, hvilket er ideelt til de store grillmiddage.

Værelser

På førstesalen har du tre gode og lyse soveværelser med mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Badeværelse

Du har et praktisk gæstetoilet i stuen, mens det store badeværelse med bruseniche ligger på første sal.

Faciliteter

Da dette er et Svanemærket hjem, er armaturerne vandbesparende, og de hårde hvidevarer er med energimærkning A.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
124 m²
Grund
100 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere