amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Kom til nytårskur og lancering af de nye rækkehuse på søndag den 22/1 kl. 14.00-15.30 -
tilmeld dig via Facebook her.
Solgt

Ralphs Vænge 6, 5 rum, 161 m²

Gavlbolig med tagterrasser og udsigt over søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Størrelse
161 m²
Byggegrund
105 m²
Rum
5
Solgt

Ralphs Vænge 6, 5 rum, 161 m²

Gavlbolig med tagterrasser og udsigt over søen

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af fra hverdagens stress. Tag en god bog under armen find dit yndlingssted i dit nye, gennemlyste hjem.

I denne store gavlbolig har du 161 kvm at boltre dig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et tre gode værelser samt et master bedroom, hvor lyset kan nydes på de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller indrette et stort garderobeskab til overtøjet.

Køkken/alrum

I det gennemlyste køkken/alrum har du et stort køkken til kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Stue giver gode muligheder for at indrette med en hyggelig sofaafdeling, hvor hele familien kan samle sig under tæpper og med varm kakao efter en dejlig tur i skoven.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan, så du og din familie får mest muligt ud af dagslyset og de grønne omgivelser.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her skal du blot vælge om udsigten skal være til søen eller fredskoven, Der er mulighed for at indrette en praktisk walk-in closet, og desuden finder du et skønt forældresoveværelse med bruseniche.

Toilet og badeværelse

I stuen har du toilet til gæsterne, mens der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet, og da hjemmet er Svanemærket, er armaturerne selvfølgelig vandbesparende.

Terrasse

Fra stuen kan du gå ud på terrassen og nyde udsigten over søen, mens du fra køkkenet har endnu en terrasse i forhaven, så det er altid muligt at finde en lækrog. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen op og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel på de varme sommerdage eller til den helt store grillmiddag med naboerne.

Faciliteter

I dette hjem finder du et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring. Du har også et skur i forhaven med plads til barnevognen eller den trehjulede cykel.

Læs mere
Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Vedbæk Park byder på arkitekttegnede rækkehuse med plads til livets mange glæder. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor livet nydes i skovbrynet med naboerne rundt om hækken. Læs mere

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Yderligere materiale

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvorfor svanemærker vi vores nye hjem - læs de tre primære årsager Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere