Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareholiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 6, 4 soveværelser, 161 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Indflytning: december 2018

Gavlbolig med tagterrasser og udsigt over søen

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af fra hverdagens stress. Tag en god bog under armen find dit yndlingssted i dit nye, gennemlyste hjem.

I denne store gavlbolig har du 161 kvm at boltre dig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et tre gode værelser samt et master bedroom, hvor lyset kan nydes på de to tagterrasser.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller indrette et stort garderobeskab til overtøjet.

Køkken/alrum

I det gennemlyste køkken/alrum har du et stort køkken til kulinariske udfoldelser samt en dejlig stue. Stue giver gode muligheder for at indrette med en hyggelig sofaafdeling, hvor hele familien kan samle sig under tæpper og med varm kakao efter en dejlig tur i skoven.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser, der alle har en tilhørende fransk altan, så du og din familie får mest muligt ud af dagslyset og de grønne omgivelser.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom. Her skal du blot vælge om udsigten skal være til søen eller fredskoven, Der er mulighed for at indrette en praktisk walk-in closet, og desuden finder du et skønt forældresoveværelse med bruseniche.

Toilet og badeværelse

I stuen har du toilet til gæsterne, mens der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet, og da hjemmet er Svanemærket, er armaturerne selvfølgelig vandbesparende.

Terrasse

Fra stuen kan du gå ud på terrassen og nyde udsigten over søen, mens du fra køkkenet har endnu en terrasse i forhaven, så det er altid muligt at finde en lækrog. Du kan med andre ord åbne hele stueetagen op og skabe en forlængelse af hjemmet, der er ideel på de varme sommerdage eller til den helt store grillmiddag med naboerne.

Faciliteter

I dette hjem finder du et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring. Du har også et skur i forhaven med plads til barnevognen eller den trehjulede cykel.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse
161 m²
Grund
105 m²
Soveværelser
4

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere