Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 53, 4 soveværelser, 161 m²

1 kommende åbent hus

Bæredygtig gavlbolig og to tagterrasser

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble af til udsigten over Vedbæk Park. Et smukt arkitekttegnet hjem med plads til gæster og familiehygge.

Dette hjem er en stor gavlbolig med 161 kvm at boltre sig på fordelt over tre etager – så her er god plads til alt fra leg med legoklodser til store nytårsmiddage. Du kan blandt andet glæde dig til et tre gode børneværelser samt et master bedroom, hvor udsigten kan nydes på de to tagterrasser.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til overtøjet.

Køkken og stue

Det store åbne stueplan er velindrettet med et stort og lyst køkken samt en elegant stue med lyst trægulv. Her kan du underholde med store middage for forretningspartnere, da det er nemt at dække op med langbord i stuen.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser med god mulighed for at indrette med skabe – eller indrette et af værelserne til et hjemmekontor. Alle værelserne har store vinduer med franske altaner, så du får det meste ud af nabolagets smukke omgivelser.

Master bedroom

Nyd et godt magasin i fred og ro på de brede trin ud til tagterrasserne på den øverste etage i dit master bedroom. Du kan også slå dørene op ud til de to tagterrasser og nyd en romantisk aften med udsigt over de gamle trækroner i det eventyrlige nabolag. I dit master bedroom har du naturligvis privat badeværelse og mulighed for at skabe dit drømme walk-in-closet.

Gæstetoilet og badeværelse

Du finder gæstetoilettet i stueetagen, mens de to badeværelser er placeret på henholdsvis første og anden sal. Gæstetoilettet og badeværelserne er indrettet i skandinavisk stil med materialer af høj kvalitet og de anvendte armaturer er naturligvis vandbesparende.

Terrasse

I stuen har du skydedør, så du kan åbne helt op ud til den vestvendte terrasse og tænde op i grillen, mens den østvendte terrasse i forhaven er ideel til brunch søndag formiddag. Du har skydedøre mellem køkkenet og denne terrasse, så du hurtigt kan skabe en forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og da dette er en gavlbolig, har du ekstra vinduer i gavlen, så du får endnu mere ud af dagslyset.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
161 m²
Grund
112 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

Boligerne i Vedbæk Park er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere