For at få den bedste oplevelse anbefaler vi at du benytter en anden webbrowser
Solgt

Vedbæk Park bolig 39 (Ralphs Vænge 77), 4 Værelser, 161 m²

Om nabolaget

 • Et familievenligt nabolag

  Velkommen hjem til nye eventyr i Vedbæk Park – et trygt nabolag afgrænset af træer, hvor livet nydes i skovbrynet. Et nabolag, hvor legepladsen er lige rundt om hjørnet, så du kan gå på opdagelse med de mindste. Et nabolag, hvor du kan tage familien med ned til vandet for en forfriskende dukkert i Øresund. Skole og børnehave er også tæt på, og her er venner i alle aldre.

 • Plads til en aktiv livsstil

  I Vedbæk Park kan du gå på opdagelse med de mindste på de forskellige legeområder eller spille en omgang rundbold til familiefødselsdagen på boldbanen. Du kan også udfordre dig selv i aktivitetsskoven, hvor der blandt andet etableres naturfitness, svævebane og legehuse til de mindste.

 • Grønt hjem

  Alle rækkehusene i Vedbæk Park Øst er svanemærkede, så du får et hjem med lavt energiforbrug samtidig med et sundere indeklima for hele familien. Herved skabes en samhørighed og respekt for naturen, samtidig med at forbrugsomkostningerne er i bund.

 • Natur og aktivitet

  Bind løbeskoene og start din løbetur i fredskoven lige uden foran døren, som byder på smukke, gamle træer. Fredskoven leder videre til endnu mere skov, med skønne løberuter eller du kan tage en tur ned til vandet og fortsætte endnu længere nordpå langs vandet. Vedbæk byder på ideelle omgivelser til den aktive livsstil i det fri.

 • Arkitekturen

  ArkitekturenVedbæk Park Øst er udviklet i samarbejde med den anerkendte tegnestue, Danielsen Architecture. Rækkehusenes arkitektur er inspireret af de karaktergivende omgivelser, og det har været en elementær del af processen at designe fleksible boliger, som tilgodeser alle typer familier, uanset alder, med plads til hjerterum både inde og ude.

Bonava book fremvisning

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere