amusement2apartment2architecture2arrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2bike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2Group 2amusement2culture_entertainment2Shapedocument2arrow2arrow2arrow22Shapeemail2expand2external_link2favourite2filter2getting_there2green_solutions2grocery_store2grocerystoreShapehealthcare2holiday_cottage2Shapehospital2house2pin_distanceicon-unit-v2like2list2local_services2bonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolmenu2minus2mobile2parknature_activites2nature_trails2neighbourhood_story2parking2pdf2plot2plus2Group 2preschool2restaurant2row_house2schools2schools2search2semi_detached2settings2shopping2local_services2gymGroup 2tube2user2
Menu
Kom til nytårskur og lancering af de nye rækkehuse på søndag den 22/1 kl. 14.00-15.30.
Til salg

Ralphs Vænge 29, 5 rum, 155 m²

Gennemlyst stue og udsigt til søen

Kom indenfor

Boligtype
Rækkehuse
Pris
5.795.000 kr.
Størrelse
155 m²
Byggegrund
106 m²
Rum
5
Ejerudgift
2.762 kr.
Til salg

Ralphs Vænge 29, 5 rum, 155 m²

Gennemlyst stue og udsigt til søen

Åbent og gennemlyst stueplan, to tagterrasser og et master bedroom kendetegner dette dejlige hjem på 155 kvm. Bo i et charmerende nabolag lige ved søen og med få minutter til en is på Vedbæk Havn.

Dette svanemærkede rækkehus er en boligtype B i tre etager – og med få minutter på cykel til daginstitutionen – er det et perfekt hjem til familien. Du kan blandt andet glæde dig over fire lyse soveværelser samt et stort, åbent stueplan, og en skøn udsigt, der blandt andet kan nydes fra de to tagterrasser.

Entré

Du modtages i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøren, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til alt overtøjet.

Køkken og stue

I det store, åbne stueplan har du et lyst og rummeligt køkken samt en stue, så du kan nemt underholde gæsterne, alt imens du kreerer middagen.

Værelser

Dette hjem rummer en dejlig soveafdeling med tre dejlige soveværelser på førstesalen. Her er der god mulighed for at indrette med skabe, og i værelserne er der samtidig franske altaner, så du får det bedste ud af dagslyset.

Master bedroom

Slå dørene op ud til tagterrasserne på den øverste etage og lad luften strømme ind i dit master bedroom. Du skal blot vælge om udsigten skal være til søen eller fredskoven. Her er det muligt at indrette en praktisk walk-in closet, og desuden har du også et skønt forældrebadeværelse med bruseniche.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet indrettet i skandinavisk design, mens badeværelserne ligger på første og anden sal. Alle armaturerne er naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne de store glasdøre ud mod terrassen og skabe en forlængelse af stuen hele sommeren. Her kan du nyde udsigten ned til søen, mens du læser en god bog. Blæser det for meget på denne terrasse kan du altid flytte om i forhaven, hvor du igen kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af det åbne stueplan.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem finder du et praktisk depotrum under trappen til ekstra opbevaring. Dit hjem er samtidig indrettet med hårde hvidevarer med energimærkning A.

Læs mere

Vil du bo her?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller book en personlig fremvisning.

Interessepunkter

Interessepunkter

Information om projektet

Vedbæk Park øst

Vedbæk Park byder på arkitekttegnede rækkehuse med plads til livets mange glæder. Velkommen til et familievenligt og bæredygtigt hjem, hvor livet nydes i skovbrynet med naboerne rundt om hækken. Læs mere

Er dette en bolig for dig?

Skriv dig op og lad os fortælle dig mere om boligen eller aftale en personlig fremvisning - selvfølgelig helt uforpligtende.

Kontakt os

Bonava  salgsteam
Bonava salgsteam

+45 7230 1049

Kontakt os

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvorfor svanemærker vi vores nye hjem - læs de tre primære årsager Læs mere

Kom trygt hele vejen hjem

Vi ved, at det at købe nyt hjem er en af de største beslutninger. Læs mere