Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Ralphs Vænge 29, 4 soveværelser, 155 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Hele to tagterrasser og skøn udsigt til sø

Vi byder jer indenfor i jeres nye hjem i Vedbæk Park. Her bliver et luksuriøst, svanemærket byggeri i en grøn oase jeres faste base, og som prikken over i’et har I få minutters gang til Øresund.

Vil I gerne bo i moderne rammer, hvor der er tænkt over hver detalje lige fra funktionalitet til æstetik? Så er dette fantastiske rækkehus sagen for jer. Kombinationen af lyse mursten, store vinduer og smukke detaljer i træ gør disse arkitekttegnede rækkehuse til en fryd for øjet. Indenfor er der endda skruet yderligere op for lækkerheden. Køkkenet er tosidet, og de hvide, nordiske elementer reflekterer på fineste vis det gavmilde lysindfald. Åbne rumforløb lader både samtale og lys flyde frit, og fra stuen kan I åbne op til den skønne sydvestvendte terrasse. Stueplan afrundes af en entré med vaskefaciliteter, der er praktisk gemt af vejen, samt et gæstetoilet. Førstesalen byder på et lækkert badeværelse og tre gode værelser, der fordeler sig omkring en rummelig repos. Anden sal er dét ekstra, som gør dette rækkehus til noget særligt. Her får I et fremragende master bedroom med walk-in-closet og badeværelse, og herfra er der udgang til begge de fantastiske tagterrasser.

Private og fælles områder

Med to dejlige tagterrasser kan det være svært at forestille sig, hvordan man kunne ønske sig andet og mere i livet end at dase på solsengen eller svale sig i sommervarmen. Glæd jer alligevel til at lægge vejen forbi de grønne områder og aktivitetsstien, der bliver nabolagets helt store samlingspunkt. Her kan store såvel som små få pulsen op på boldbanen, og bagefter kan I få den ned igen, når I samles om grillstedet med røverhistorier og måske lidt mere end bare kaffe i kaffekruset.

Nærmiljøet

I Vedbæk bliver I en del af et hyggeligt lokalområde, hvor natur og friluftsliv vægtes højt. Der er glimrende indkøbsmuligheder i byen, og den fine beliggenhed tæt på Øresund kommer I til at nyde godt af, når I har lyst til at spise ude eller bare ose og kigge på skibe på lystbådehavnen. Nord for havnen finder I Vedbæk Strandpark, hvor I fra den lange badebro kan springe i det tempererede havvand i sommermånederne eller finde den indre viking frem og prøve kræfter med det kolde gys i vinterkulden.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
155 m²
Grund
106 m²
Soveværelser
4
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere