Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 27, 4 soveværelser, 161 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst endebolig og løbetur i skoven

Sol hele dagen på dine to tagterrasser og et enestående master bedroom, hvor du kan koble helt af. Tag en god bog under armen og find dit yndlingsspot i dit nye, arkitekttegnede hjem.

Dette hjem er en stor, gennemlyst endebolig med 161 kvm fordelt på tre etager – så her er god plads til alt fra leg med klodser til store middagsselskaber. Du kan blandt andet glæde dig over tre gode børneværelser samt et master bedroom med to træbeklædte tagterrasser.

Entré

Du træder ind i en lys og indbydende entré, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller lave en stor garderobe til overtøjet.

Køkken og stue

I det gennemlyste stueplan har du et elegant køkken samt en stor stue med lyst trægulv. Stuen giver god plads til hjerterum, da du nemt kan indrette en hyggelig sofakrog, hvor hele familien kan samle sig under tæpper efter en gåtur langs stranden. Her er samtidig plads til et langt spisebord, så du har god plads til at holde store middagsselskaber.

Værelser

På førstesalen finder du tre gode soveværelser, der alle har en skøn fransk altan. Værelserne er rummelige, hvilket giver god mulighed for at indrette med garderobeskabe.

Master bedroom

Slå dørene op ud til de to træbeklædte tagterrasser og lad solens stråler strømme ind i dit master bedroom på øverste etage. Her har du naturligvis et privat badeværelse og mulighed for at indrette dit drømme walk-in-closet.

Toilet og badeværelse

I dette hjem har du et gæstetoilet i stuen, men der findes to badeværelser på henholdsvis første og anden sal. Toilettet og badeværelserne er alle i klassisk, skandinavisk design af høj kvalitet og da hjemmet er svanemærket, er armaturerne naturligvis vandbesparende.

Terrasse

Fra stuen har du to glasdøre, som du kan åbne ud til den flisebeklædte terrasse. Det skaber en ekstra stue udendørs i sommermånederne, hvor du kan nyde søndagsbrunchen. Om eftermiddagen er det ideelt at flytte om på din anden terrasse i forhaven, hvor du også kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

Dette hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har samtidig ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen, og da dette er en gavlbolig, er der to vinduer ved trappen.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
5.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
161 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
4
Ejerudgift
6.851 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere