Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Til salg

Ralphs Vænge 20, 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

1 kommende åbent hus

Flere detaljer

Gennemlyst hjem og eventyr i skoven

Velkommen hjem til en stor og gennemlyst stueetage. Her kan du åbne op i begge ender af huset og skabe én stor oase med plads til den store fødselsdagsfest både inde og ude.

Denne boligtype A er et 120 kvm gennemlyst hjem fordelt på to etager – og med få minutter på cykel til skole – er det den ideelle familiebolig. Du kan blandt andet glæde dig over tre lyse soveværelser, franske altaner og en flisebeklædt terrasse.

Entré

I din entré mødes du af lyset og luften i det åbne stueplan, der er indrettet med gulv-til-loft skydedøre, som skjuler den praktiske vaskesøjle. Skydedørene dækker hele den ene side af væggen, hvor du bagved kan designe dit eget bryggers med vask og bord eller indrette et stort garderobeskab til overtøjet.

Køkken og stue

I dit store køkken, kan du teste dine kulinariske evner af, og her er også direkte udgang til den flisebelagte forhave gennem skydedøren. Dette hjem giver plads til at nyde de store såvel som små hyggelige stunder. Du har nemlig fordelen af en rummelig stue, der gør det muligt at sætte et langbord op, når livets mange begivenheder skal fejres.

Værelser

Følger du trappen op til første sal, finder du tre lyse soveværelser, hvor der er god mulighed for at indrette med skabe. Alle værelserne har desuden fransk altan, der giver ekstra lys og udsigt.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet, mens det store badeværelse ligger på førstesalen lige ved værelserne. Alle armaturer er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

I stuen har du både en almindelig glasdør samt en skydedør, så du kan åbne helt op ud til terrassen og skabe en ekstra stue udendørs i sommermånederne. Er vindretningen ikke med dig, kan du altid flytte om på terrassen i forhaven. Uanset hvad, er der altid en hyggelig læsekrog at finde.

Faciliteter

Dit hjem opvarmes ved gulvvarme, som hjælper til at skabe en stabil og behagelig temperatur. Du har ekstra opbevaring i det praktiske depotrum under trappen samt i skuret i forhaven.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Pris
4.895.000 kr.
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
112 m²
Soveværelser
3
Ejerudgift
6.254 kr.
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Vedbæk Park rækkehuse Svanemærket

I Vedbæk Park er rækkehusene svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Download materiale

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Få et privat møde med Bonava

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere

Kom med rundt i Vedbæk Park

Skønne rekreative områder og aktiviteter for både store og små. Læs mere

Hvad er et hjem for dig?

Er det stedet, hvor du voksede op og har et væld af minder fra? Læs mere

Et certificeret og sundt hjem

Hvad er fordelene ved et Svanemærket hjem? Læs mere