Active lifestyleamusement2apartment2Architecturearrow-downPage 1Group 3arrow22arrow2arrow2attachbike2blocks2bonavapinbonavapin-in-availablebus2cafecalendar2check2close2collapse2CollapseCommon facilitiesGroup 2CloseGood SVG BlackOK SVG BlackPoor SVG BlackVery good SVG BlackVery poor SVG Blackamusement2Culture EntertainmentShapedocument2document_blankdoublearrowarrow2arrow2arrow22Eat Drinkemail2expand2external_link2Family friendlyfavourite2filter2Getting thereGreen solutionsgrocery_store2grocerystoreShapeHealthcareheart_activeHeart filled SVG Blackheart_inactiveholiday_cottage2Shapehospital2house2mypagespin_distanceicon-unit-v2like2list2Local servicesbonava logotype primarybonava logotype secondarybonava logotype_symbolMaintenance SVG BlackMap-pinminus2minus2mobile2parkNature activitiesnature_trails2Neighbourhood storyclose - kopiaparking2pdf2plot2plus2Group 2external_link2preschool2restaurant2row_house2schools2Schoolssearch2semi_detached2settings2Shoppinglocal_services2Social lifestyleSpecial featuregymtapTools SVG BlackGroup 2tube2user2
Solgt

Filmhusene bolig 6 (Faldskærmsvej 80), 3 soveværelser, 120 m²

1 kommende åbent hus

Sol hele dagen og plads til familien

Velkommen til et svanemærket hjem med hjerterum og fantastisk lysindfald. Slå benene op og nyd udsigten over engen fra stuen. Her får du en skøn gavlbolig med to terrasser og spiseplads i køkkenet.

Denne boligtype B er et lyst hjem i to etager på 120 kvm, som giver plads til familien med tre soveværelser. Du kan blandt andet glæde dig til et ekstra godt lysindfald gennem gavlvinduerne, spiseplads i køkkenet, sammenhængene og åbent stueplan, mens udsigten over nabolaget kan nydes fra terrassen.

Entré

Du træder ind i en praktisk og indbydende entré. Entréen er indrettet med integreret bøjlestang, så du kan hænge dit overtøj pænt.

Køkken

I dette hjem har du et dejligt vinkelkøkken med plads til at eksperimentere med madlavningen for dine gæster. Det er også her familien samles ved bordet, da her kan indrettes en hyggelig spiseplads ved terrassedøren ud til forhaven.

Stue

Stuen er hjemmets hjerterum og dets kvadratiske form gør det nemt at indrette, som du har lyst til. Nyd det dejlige lysindfald og udsigten over engen, mens børnene leger på gulvet. Hele hjemmet er opvarmet via gulvvarme, så de mindste kan roligt tumle rundt uden at blive kolde.

Værelser

På førstesalen finder du tre dejlige soveværelser, hvor der er god plads til at indrette med garderobeskabe alt efter mængden af din garderobe.

Badeværelse

I stueetagen finder du gæstetoilettet i skandinavisk design. I gæstetoilettet har du også en integreret vaskesøjle, så du nemt kan vaske træningstøjet efter en omgang banecykling på landingsbanen. På førstesalen har du et dejligt badeværelse, som er indrettet i samme stil. Alle armaturer i boligen er vandbesparende til glæde for miljøet og privatøkonomien.

Terrasse

Fra stuen kan du åbne glasdøren ud til den vestvendte have og terrasse – og herved skabe en forlængelse af stuen i sommermånederne. På terrassen kan du nyde det smukke engområde på Flyvestation Værløse, mens du spiser aftensmaden. Skal du holde brunch for vennerne, kan du flytte om på din østvendte terrasse i forhaven, hvor du ligeledes kan åbne op indtil køkkenet og skabe endnu en naturlig forlængelse af stueplanet.

Faciliteter

I dette svanemærkede hjem har du et praktisk rum under trappen til ekstra opbevaring, og alle hårde hvidevarer i rækkehuset er af energimærkning A. Du har også mulighed for at parkere tæt ved dit hjem, på de mange p-pladser rundt i nabolaget, så det er nemt at komme af med dagligvarerne.

Hjemlig fakta

Boligtype
Rækkehus
Stuer
1
Størrelse (BBR)
120 m²
Grund
108 m²
Soveværelser
3
Indflytning:
Ledig nu

Kontakt os

Filmhusene Svanemærket

Boligerne i Filmhusene er opført svanemærkede til glæde for hele familien og miljøet.

Om Svanemærket

Billeder

Om nabolaget

Interessepunkter

Interessepunkter

Køb en indflytningsklar bolig og få flere fordele:

siteassets/landingpages/job-og-karriere/catch-up-at-bonava-hq2.jpg

Få et personligt møde om dine muligheder

Vi vil gerne hjælpe dig trygt hele vejen hjem. Igennem en privat fremvisning og et møde om dine økonomiske muligheder kan du få den bedste vejledning.

Læs mere